Skip to main content

Wiik i samtaler med Stabæk

TILBAKE: Melissa Wiik kan snart være tilbake i garderoben på Nadderud. FOTO: TRINE JØDAL
TILBAKE: Melissa Wiik kan snart være tilbake i garderoben på Nadderud. FOTO: TRINE JØDAL

Melissa Wiik er fristilt fra sin kontrakt med den tyske klubben Wolfsburg og spilte tirsdag treningskamp med Stabæk. Overgangen kan bli permanent.

– Vi er i samtaler med Melissa Wiik og regner med å få en avklaring i løpet av formiddagen, sier Stabæk-trener Roger Finjord.

Etter det Budstikka erfarer har Wiik også et tilbud fra Amazon Grimstad.

Skulle overgangen med den tidligere Stabæk- og Asker-spilleren gå i orden vil Melissa Wiik kunne bli klar til helgens internasjonale turnering i Telenor Arena, der nettopp tyske Wolfsburg er en av lagene som deltar.

Lekte med Manglerud Star

De regjerende seriemestere ladet opp til sin egen turnering med å slå 1. divisjonslaget Manglerud Star 7-1 tirsdag.

– Det var en veldig god gjennomkjøring for oss foran helgens turnering. Alle spillerne i A-stallen fikk spille minst 45 minutter, og det fungerte veldig bra, sier Stabæk-trener Roger Finjord.

I løpet av høsten har Stabæk mistet to landslagsspillere. Solveig Gulbrandsen er gravid og har lagt opp, mens Lisa-Marie Woods ikke fikk fornyet kontrakten sin i Bærums-klubben.

Finjord mener det ikke skal være noe problem å fylle skoene deres.

– Vi har erstattere på plass allerede, og disse erstatterne vil vi gi god tid til å få spille seg inn i disse posisjonene, sier han.

Skadde forsvarere

Mot Manglerud Star på kunstgresset på Nadderud spilte ikke midtstopperduoen Trine Rønning /Toril Hetland Akerhaugen. Begge sliter med skader og vil heller ikke spille helgens turnering i arenaen på Fornebu, der Stabæk møter Arsenal fredag kveld.

– Begge to er under opptrening, så i denne kampen spilte blant andre Ingrid Bakke og Siri Nordeide Grønli midtstoppere. Det fungerte veldig bra, mener Stabæk-treneren.

Stabæks mål ble scoret av Lise Klaveness (2) Melissa Wiik (2), Ida Elise Enge, Ina Skaug og Ingrid Camilla Fosse Sætre.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.