Skip to main content

Trygg Bærum-seier

Stian Emil Berg ble Bærums toppscorer med hele 29 poeng da de lyseblå slo Frøya søndag.

Foto: KARL BRAANAAS

Bærum Basket gjorde som sine naboer og sikret seieren hjemme mot Frøya søndag. Med det klatrer laget opp til samme poengsum som andreplassen.

Etter at Asker slo Frøya i går, var det nemlig i dag Bærums tur til å møte Hordalands-laget. 

Også Bærum vant, med solide 99–85. Og i og med at andreplasserte Fyllingen tapte sin kamp tidligere på dagen, er Bærum nå à poeng med bergenserne på tabellen.

Hentet inn

Og Bærum hadde god kontroll stort sett hele veien – selv om Frøya faktisk scoret kampens fire første poeng, og også gikk opp til 7–3 etter at Torgrim Sommerfeldt reduserte to ganger for Bærum.

Men så våknet de lyseblå fra Nadderudhallen. Stian Mjøs satte en trepoenger før Sommerfeldt fulgte opp med to, og sendte Bærum foran 11–7. 

Etter første periode var Bærum foran med 32–20.

Økte

Bærum åpnet best også i den andre perioden, og da Stian Emil Berg scoret etter seks minutter, var Bærum foran med 15 poeng – og fire sekunder før periodeslutt sørget samme mann for en 17-poengsledelse. 

Halvveis ledet Bærum 61–44.

Etter at den tredje perioden endte 22–20 til Bærum, ble den siste perioden en ren parademarsj for Bærum, som ledet 83–64 på dette tidspunktet.

Det gjorde ingenting at Frøya vant 21–16 i siste periode. Bærum vant solid 99–85.

Stian Emil Berg ble Bærums toppscorer med 29 poeng.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.