Skip to main content

Trener mener Øvrevoll Hosle ikke er gode nok for Toppserien nå

Christiane Sofie Jansch stanger inn Øvrevoll Hosles første mål mot Nanset.Foto: Simen Solum Waagsether

Trener Kjølv Eidhammer mener Øvrevoll Hosle ikke er sterke nok til å kjempe om opprykk nå, etter poengtap mot bunnlaget Nanset.

ØVREVOLL HOSLE-NANSET 2–2

Det var kampen Øvrevoll Hosle enkelt skulle vinne, for å tette luken opp til serieleder Amazon Grimstad. 

Etter å ha ligget under til pause, snudde Øvrevoll Hosle kampen og ledet 2–1 ti minutter før slutt. Like etter utlignet Nanset på sin eneste målsjanse i omgangen. 

Nå er Øvrevoll Hosle tre poeng bak, og går en tøff høst i vente.

– Er dere gode nok for å ta opprykket? 

– Ikke slik vi ser ut nå. Toppnivået vårt er bra, men bunnivået er et stykke unna. Vi mangler tempo, og må jobbe med ferdighetsnivået, sier Eidhammer. 

Undervurderte Nanset

Treneren mener laget hans undervurderte Nanset, som ligger nest nederst på tabellen med kun syv poeng på 12 kamper. 

– Kanskje trodde vi dette skulle være en enkel greie før ferien. Nanset skaper ikke sjanser, men likevel vi slipper inn to. Det blir en tøff høst med cupfinaler hver runde, sier treneren.

Bak til pause

Med seier ville utgangspunktet vært et helt annet, men allerede kvarteret ut i kampen fikk Øvrevoll Hosle problemer, da Ingvild Urå satte inn et overraskende mål for gjestene. 

Etter hvilen jaget Øvrevoll Hosle en utligning, men slet med å produsere store sjanser. Kvarteret før slutt løsnet det endelig, da et hjørnespark fant hodet til Christiane Sofie Jansch – som stanget inn utligningen. 

Minutter senere ble Veronica Amundsen lagt i bakken innenfor sekstenmeteren, og satte selv straffen i mål. 

Da trodde nok samtlige på tribunen at de kunne starte sommerferien med senkede skuldre, men plutselig smalt det andre enden – da Malene Eikehaug Andreassen satte inn en retur på Nansets første besøk i sekstenmeteren til hjemmelaget.

Øvrevoll Hosle maktet aldri å svare, og måtte innse at to poeng forsvant ut av døren. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.