Skip to main content

Tok NM-gull nummer tre på tre dager

TRIPPEL: Rasmus Windingstad har tatt for seg av medaljene under årets NM.

Rasmus Windingstad har hatt et eventyr av et alpint-NM. Lørdag kronet han seg selv til NM-kongen.

Tidligere i mesterskapet på Hafjell har 24-åringen fra Bærum skiklub tatt gull i kombinasjonen og i super-G.

LES MER: Windingstad banket Jansrud og Svindal igjen

LES MER: Windingstad norgesmester for andre år på rad

Lørdag ettermiddag ville ikke Windingstad være noe dårligere, da han tok et nytt NM-gull, denne gangen storslalåm.

– Dette var helt utrolig. Han vinner jo nesten alt han har stilt opp i under NM. Det er svært vanskelig å være best i så mange disipliner som han har vært. Rasmus viser at han kan stå på nivå med de beste i verden, og nå gjør han det også kontinuerlig, sier trener Felix McGrath i Bærum skiklub til Budstikka.

Windingstad tok mot slutten av verdenscupsesongen en 8. plass i storslalåm og har vist gryende form inn mot NM. Selv var han strålende fornøyd med tre gull på tre dager.

– Jeg er veldig fornøyd med 2. omgang. Jeg var litt "av" mentalt i 1. omgang, og jeg følte ikke helt at jeg klarte å skru på. Det sitter bedre i 2. omgang. Det blir det jo tett som haggel, men det holdt likevel, sier Windingstad til Budstikka.

Storfavoritt Henrik Kristoffersen endte til slutt opp på en 5. plass, mens Lommedalens Leif Kristian Nestvold-Haugen endte til slutt opp på en 8. plass.

Lucas Braathen som også representerer Bærum Skiklub, men kommer fra Hokksund, tok sølvet. Marcus Monsen tok bronsen i lørdagens renn.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.