Skip to main content

Tjærnås slutter i VIF: – Stabæk er ikke i mine tanker

Lars Tjærnås slutter som sjefsspeider i Vålerenga Fotball. Jobben som sportslig leder i Stabæk er ikke aktuell, sier Tjærnås selv. 

FOTO: EVA GROVEN

Tidligere Stabæk-trener Lars Tjærnås (59) gir seg som sjefsspeider i Vålerenga. Jobben som sportslig leder i Stabæk han ikke i tankene. 

Fredag kom nyheten om at trenerprofilen Lars Tjærnås gir seg som sjefsspeider i Vålerenga Fotball etter to år i stillingen i Oslo-klubben. 

– Vi takker Lars for en fremragende innsats knyttet til det å bygge opp speiderapparatet og struktur rundt arbeidet med spillerlogistikk, sier sportslig leder i Vålerenga Fotball, Jørgen Ingebrigtsen til klubbens hjemmeside.

– Selv fikk jeg være med på halvannet års opptur. 2018 var bedre enn sesongene før, våren 2019 ga enda større fremgang. Høsten 2019 var blytung for alle involverte, også meg. Jeg våger imidlertid påstanden at fremtiden seg ualminnelig lys ut (for VIF), sier Lars Tjærnås til den samme hjemmesiden.

Leter etter sportslig leder

På Nadderud stadion leter man fortsatt etter personen som skal erstatte Inge André Olsen som sportslig leder i Stabæk. Olsen har som kjent sagt ja til å ta over jobben som sportslig leder i den danske klubben Aalborg 1. april.

Stabæk har tidligere sagt at de har begynt å intervjue kandidater som kan erstatte Olsen.

Skal vi tro tidligere Stabæk-trener Lars Tjærnås, blir det ikke han. Tjærnås var mannen som tok Stabæk oppover i seriesystemet og ledet klubben i deres første år i eliteserien i 1995.

Ikke i mine tanker

– Nei, helt sikkert ikke aktuell der (Stabæk), skriver Lars Tjærnås i en sms til Budstikka.

På Twitter skriver han at han skal jobbe mer med TV (han er nå tilknyttet Viasat) med analyse, pluss at han skal skrive mer (er tilknyttet Aftenposten).

Til Budstikka skriver han følgende om jobben som sportslig leder i Stabæk:

– Helt klart en fin jobb. Men den har ikke vært i tankene mine, skriver Tjærnås i en sms.

Daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold, har ikke besvart Budstikka henvendelser.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.