Skip to main content

Tipper 4.000 tilskuere mot Sogndal - ber folk komme tidlig

FOLKSOMT: Har du tenkt til å se Franck Boli (fra venstre), Nicolai Næss, Daniel Granli og de andre Stabæk-guttene i serieåpningen bør du komme i god tid.
FOLKSOMT: Har du tenkt til å se Franck Boli (fra venstre), Nicolai Næss, Daniel Granli og de andre Stabæk-guttene i serieåpningen bør du komme i god tid.

Stabæk har solgt flere sesongkort enn de hadde drømt om før sesongstart.

Det opprinnelige målet var 2014. Daglig leder Lars Hjorth har fortalt at det målet opprinnelig ble satt litt humoristisk.

To dager før seriestart var målet nådd.

LES OGSÅ: Se hvor Budstikka-sporten tipper Stabæk på tabellen.

- Vi passerte 2025 kort fredag, forteller Hjorth og fortsetter:

- 2014 var målet. Derfor gikk ut og brukte Bobs terminologi – "raise the bar". Nå går vi for 2.500. Det skal vi klare. 

Hjorth innrømmer at den god start er særdeles viktig for Stabæk. Det var også seieren mot Rosenborg i generalprøven.

- Det vi klarer å skape av entusiasme de neste to-tre ukene blir viktig for oss. Og vi skal klare å selge flere kort. Vi kan ikke være fornøyde med de mulighetene vi har rundt oss nå. Får vi bra resultatet på søndag med full tribune så er det gjort.

Hjorth spår 4.000 tilskuere til serieåpningen mot Sogndal søndag. Han oppfordrer folk til å komme tidlig og påpeker at de som kommer to minutter før kampstart risikerer å stå i kø og gå glipp av det første kvarteret.

- Kommer det 4.000 så skjønner folk at det kan bli kø.

HER ER ALL INFO OM STABÆK

- Det blir fint vær, stor stemning og det er første kamp i eliteserien. Kom tidlig og mingl i området. Det kan fort bli køer. Skal du på kamp må du komme deg ut. Det er bedre å ta en seg en pølse og kaffe her enn å komme for sent.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.