Skip to main content

Tidligere Holmen-trener blir med Bærum-trener til Hønefoss

ASISTENT: Bård Heggset blir assistenttrener i Hønefoss BK.

Luke Torjussen ble hovedtrener i Hønefoss. Nå henter han med seg en annen lokal trenerkapasitet til klubben.

For tidligere Holmen-trener og Bærum-assistent Bård Heggset blir Luke Torjussens assistent i 3. divisjonsklubben Hønefoss.

Det ble klart tirsdag.

– HBK er en spennende klubb med stort potensial som jeg gleder meg veldig til å være med og utvikle videre, sier Bård Heggset til klubbens hjemmesider.

Heggset tok Holmen fra 4. divisjon til en niendeplass i  2. divisjon i perioden 2010 til 2014.

Han var også assistenttrener i Bærum Sportsklubb i 1. divisjon i 2015, under Roar Johansen. Bård Heggset har også fungert som speider for Vålerenga.

LES OGSÅ: Her speider han for Vålerenga

Kjenner Torjussen godt

Han sier til klubbens hjemmeside at han kjenner Torjussen godt. Torjussen fikk som kjent ikke fornyet tillit i Bærum etter årets sesong, og de endte opp med å ansette den tidligere landslagsspilleren Jan-Derek Sørensen.

– Jeg traff Luke (Torjussen) i 2015 da han var juniortrener og jeg assistenttrener i Bærum. Vi fikk med god kjemi, og vi har holdt kontakten hele veien. Vi begynte vel å prate om å ta et lag sammen sist vinter. Jeg gleder meg til å samarbeide med Luke, sier Heggset til honefossbk.no.

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.