Skip to main content

Tar gjerne mer ansvar

Felix Abrahamsen Lunde skyter fra midtbanen i siste sekund mot FyllingenBergen søndag. Forsøket gikk ikke inn – og det endte 28–28.

Foto: Knut Bjerke

Han var skuffet etter uavgjort mot FyllingenBergen. Men bidraget til to meter høye Felix Abrahamsen Lunde vokser stadig i Haslum.

Følg Halden - Haslum fra 17.00 (ekstern lenke)

For selv om ett poeng røk for Haslum i sluttsekundene av 28-28-kampen mot FyllingenBergen sist søndag, kan fremtiden se lys ut for Haslum. I tillegg til etablerte spillere som Trond Tjemsland, Binai Aziz og Anders Røe, sto blant andre Sander Øverjordet (23), Nikolai Strickland (22) og Felix Abrahamsen Lunde (20) frem for de rødkledde. Til sammen banket trioen inn ti mål i kampen.

Sistnevnte, som signerte for Haslum i 2017, sto for tre av dem, og scoret også syv ganger i seriepremieren mot Arendal. I forrige lørdags Budstikka trakk kaptein Anders Røe spesielt frem unggutten, som har tatt stegene Haslum har håpet han skulle gjøre.

Søndag fulgte trener Sten Stockfleth opp skrytet.

– Felix er i drivende utvikling, og det har han vært hele veien. Nå er han i ferd med å virkelig ta steget som eliteseriespiller. Han er en vi har stor tro på, og har vist seg frem.

– Det var utrolig hyggelig å høre. Jeg føler også at treningene går bra, og jeg har tatt steg. Jeg synes jeg gjør en veldig god kamp mot Arendal borte også. Det er utrolig morsomt nå, og det er bare å bygge videre på dette, sier Lunde.

Trives med ansvar

20-åringen trives godt med å få stadig mer ansvar i eliteserieklubben.

– Jeg tar gjerne mer ansvar. Jeg går utpå og tar det ansvaret jeg får, sier Lunde.

– Jeg trives veldig godt med det, og jeg trives godt i Haslum. Det er en utrolig vinnerkultur i her. Alle sammen i klubben er vinnermennesker, og det er jeg og, smiler Lunde, som signerte ny kontrakt med klubben i oktober i fjor.

– Jeg har kontrakt ut 2021-sesongen, og jeg tenker absolutt å etablere meg i løpet av disse to årene, sier Lunde.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.