Skip to main content

Tap i siste seriekamp

Klare: Stian Mjøs og Bærum er tente før sluttspillet starter neste uke. Her fra en tidligere kamp. FOTO: KNUT BJERKE

RYKKINNHALLEN: Bærum er klare for sluttspillet, men siste kamp for sesongen endte i tap.

Bærum Basket – Tromsø Storm 71-74

– Det er surt, man vil jo alltid vinne, sier Stian Mjøs etter kampen.

Bærum spilte godt selv om kampen var av liten betydning. de ville ende på syvendeplass uansett hvordan det gikk i kveld. Bærum ledet med ett poeng til pause, men i tredje periode sa det stopp.

– Det er godt mulig det er litt på grunn av at kampen ikke betyr noe. Vi faller litt ned og blir veldig stillestående i både angrep og forsvar, sier Bærum-trener Lars-Gunnar Sønsteby.

Inn i kampen

På et tidspunkt lå de lyseblå fra Bærum under med 15 poeng, men det varte ikke lenge.

– Gutta spiller bra helt på tampen av tredje og i hele fjerde periode egentlig, så vi kommer oss inn i kampen igjen. Det er vel et tidspunkt hvor vi kun ligger under med to poeng, men, sånn blir det i dag, sier Sønsteby.

Spillerne likte ikke å tape, selv om kampen ikke var av betydning.

– Det er surt å tape den kampen her, vi ønsker jo alltid å vinne. Selv om det ikke ville ha gjort noen forskjell på tabellen. Nå blir det sluttspill og da kan vi gå hele veien. Vi vet selv at vi har kvalitetene til det, sier Stian Mjøs.

Også Asker videre

Som Bærum, tapte også Asker for Tromsø i helgen med sifrene 66–72. Det betyr at Asker tok den siste sluttspillplassen og endte på en åttendeplass i grunnserien, som gjør at de møter favorittene til å gå hele veien i Ammerud.

– Hvis jeg skal velge et lag som er favoritter må det bli Ammerud. De har vært veldig gode i år, sa Bærums trener Sønsteby, etter kampen deres på søndag.

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.