Skip to main content

Tandberg gjenforenes med Rekdal i Start

TIL START: Tidligere Bærum-trener Morten Tandberg skal jobbe med Kjetil Rekdal i Start.

Tidligere Bærum-trener Morten Tandberg skal igjen jobbe med Kjetil Rekdal.

Det ble klart mandag, da Start offentliggjorde at Morten Tandberg igjen skal være assistenten til Kjetil Rekdal. Det melder Start på sine hjemmeisder.

De to hadde et tett samarbeid da de jobbet sammen i Vålerenga.

– Jeg synes Start har et spennende prosjekt på gang, som jeg har stor tro på skal bli veldig bra, sier Tandberg til ikstart.no.

Han sier dette om samarbeidet med Kjetil Rekdal:

–  Vi har jobbet sammen i flere år, og kjenner hverandre bra. Vi har et kjempefint samarbeid, der vi utfyller hverandre på en bra måte. Vi stoler på hverandre, sier Tandberg.

LES OGSÅ: Tandberg ferdig i Vålerenga - ønsker seg hovedtrenerjobb

Sammen med datteren

Morten Tandberg har vært uten trenerjobb etter at han ga seg som assistenttrener i Vålerenga i 2017. Mye av tiden har han brukt sammen med datteren sin.

–Jeg tror det er både nyttig og hyggelig å bli ordentlig kjent med datteren min! Jeg har prøvd å tilbringe mye tid med familien, for det er ikke så lett når man er fotballtrener. I tillegg har jeg vikariert litt som idrettslærer på en videregående skole, samt at jeg har bidratt på treningsfeltet et par ganger i uka i Bærum SK, sammen med gamle kjente, sier Tandberg.

LES OGSÅ: Kontaktet Tandberg om Start-jobb

Bærum til kvalifisering

Han var hovedtrener for Bærum i perioden 2010 til 2014, der han blant annet ledet klubben til kvalifisering til eliteserien, der de ble slått ut av Mjøndalen.

Tandberg ble nylig linket til Arendal i 2. divisjon, men valgte altså å gå inn i trenerteamet til eliteserieklubben Start, sammen med Kjetil Rekdal.

LES OGSÅ: Morten Tandberg har funnet seg ny klubb

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.