Skip to main content

Stjernesmell for Frisk

SKUFFET: Nicklas Dahlberg og Frisk Asker gikk på et nytt tap søndag kveld, denne gangen var det Stjernen som ble for sterke.

Frisk tapte 1-3 i Fredrikstad.

Stjernen - Frisk Asker 3-1

Frisk Asker trengte en seier i bortemøtet med Stjernen om de skulle nærme seg lagene på øvre halvdel, men de måtte reise tomhendt hjem fra Østfold etter at hjemmelaget vant 3-1.

Dette var Frisks andre strake tap, etter at Stavanger Oilers ble for sterke sist torsdag.

Havnet bakpå

Stjernen åpnet kampen best, og da kampuret nærmet seg ni minutters spill, satte Philip Hansen inn 1-0 til Fredrikstad-laget.

Viktor Granholm utlignet til 1-1 ni minutter senere, assistert av Patrick Bovim.

Den andre perioden åpnet på verst tenkelig vis for Frisk, da Jonathan Hermansson sendte Stjernen til himmels med sin 2-1-scoring.

Flere utvisninger

I den tredje og siste perioden jaget Frisk en utligning, men de ble tvunget til å spille i undertall i store deler av periodens ti første minutter, ettersom de ble rammet av flere utvisninger, slik de også ble mot Stavanger.

LES OGSÅ: – Blir vanskelig med så mange utvisninger

I tur og orden måtte nemlig Magnus Geheb og Mats Frøshaug (to ganger) sone tominutter på utvisningsbenken etter mindre forseelser.

Fire minutter før full tid punkterte vertenes Joacim Sundelius kampen med sin 3-1-scoring.

Tapet gjør at Frisk forblir på 6. plass med sine 37 poeng, tre poeng bak Sparta Sarpsborg, og hele tretten poeng bak serieleder Stavanger Oilers.

Frisks overmenn i søndagens kamp, Stjernen, ligger på 7. plass.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.