Skip to main content

Stephens kjøpte flybillett fra USA før Stabæk takket ja

TIL STABÆK: Michael Stephens spilte helgens treningskamp mot Mjøndalen.
TIL STABÆK: Michael Stephens spilte helgens treningskamp mot Mjøndalen.

Stabæk signerer Stephens: - Utrolig glad for at det er nettopp han som blir «supporterspilleren».

Etter at hovedsponsor og supportere har åpnet lommeboken de siste dagene, har Stabæk fått 304.000 friske kroner til den pågående spillerjakten.

- Vi er fantastisk glad for at det er slik engasjement rundt Stabæk, og når en vennegjeng bidrar med sparepenger, hovedsponsor hiver seg på og på toppen av det hele dobler supportergjengen beløpet, er det rett og slett fantastisk, sier sportslig leder Inge Andre Olsen. 

Det første Stabæk gjør med pengene, er å sikre seg midtbanespiller Michael Stephens - en spiller som har imponert under sitt prøvespill for klubben.

- De pengene gjør en enorm forskjell, og når vi får et slikt bidrag betyr det at vi kan hente Michael Stephens. Han er en spiller som har hjertet utenfor drakten, og jeg er glad for at det er nettopp han som blir «supporterspilleren». Stephens ringte selv til oss og ba om å få vise seg frem, og alt han ville var å spille for Bob Bradley. Vi ble selvfølgelig litt betenkt, men før vi bestemte oss hadde han allerede bestilt og betalt flybilletten fra USA. Han skulle gi armen for å spille for Bob Bradley mente han, sier Inge Andre Olsen.

- Forhandlingene tok fem minutter, før han spurte hvor han skulle signere, flirer Olsen entusiastisk.

Takker fansen

Ovenfor Budstikka bekrefter Stephens at han betalte flybilletten selv.

Jeg fikk pengene tilbake nå som jeg skal være her, så jeg tapte ikke penger på det til slutt. Ting går ofte raskere når du fikser ting selv, smiler Stephens.

24-åringen gleder seg stort til å spille under trener Bob Bradley, og er glad for at han nå har funnet seg «riktig» klubb.

– Jeg visste at Bob (Bradley) var her og det var sånn jeg kom i kontakt med klubben. Etter å ha vært en uke i Stabæk var jeg i Sverige og forsøkte meg for to klubber. Men det er i Stabæk jeg vil være.  

Pengene som ble gitt av Stabæk Support, 152 000 kroner, investeres i spilleren.

- Vi ser på det som en investering med risiko, og ikke som en gave eller lotto. Vi vil ikke diktere hvilken spiller det blir, men det gir oss en ekstra tilknyttning til laget, og sveiser oss tettere sammen med klubben. Det blir veldig moro, sier supporterleder Gjermund Skaar. 
 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.