Stabæk signerte midtstopper i siste liten

MIDTSTOPPER: Pablo Fontanello er klar for Stabæk.

MIDTSTOPPER: Pablo Fontanello er klar for Stabæk. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Den italienske midtstopperen Pablo Fontanello ble klar for Stabæk rett før overgangsvinduet stengte ved midnatt.

DEL

Fontanello kommer fra den ukrainske klubben Chronomorets Odessa der han har kansellert kontrakten på grunn av urolighetene i landet. Dette skriver Stabæk på sine nettsider.

Midtstopperen er født i Argentina, men har italiensk pass. Han er 30 år gammel og 193 centimeter høy.

Han fikk 54 kamper på to sesonger for den ukrainske klubben, blant dem flere Europe League-kamper, før han altså nå skal spille i blått med Nadderud som hjemmebane.

Tidligere har 30-åringen også spilt i Parma, Deportivo Español og Tigre.

- Fotballklok

- Fontanello beskrives som en fotballklok spiller som er god med ballen i beina. Han er venstrebent, men er like god med høyrefoten, sier sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen.

Stabæk jobbet med å få på plass midtstopperen fra tidlig mandag, men trege internettlinjer i Argentina og mye koordinering førte til at han ikke var offisielt klar før en halvtime før overgangsvinduet stengte.

- Det var hektisk og bånn gass fra klokken 09.00 og frem til 00.30 på natten. Det var mange papirer og baller i luften man skulle holde orden på, forklarer Olsen.

- Når er Fontanello på plass på Nadderud?

- Det har jeg ikke rukket å få oversikt over, men vårt håp er at han er i gang og kan bidra for fullt om en to ukers tid, svarer Olsen.

Rasheed ut

Én spiller har også forlatt Stabæk på tampen av overgangsvinduet. Keeper Jonathan Rasheed skal spille for Alta, melder klubben på sine nettsider.

Ettersom Stabæk hentet keepertalentet Borger Thomas tidligere på mandag, ble det en åpning for at Rasheed kunne forlate Stabæk.

- Jonathans overgang var klar syv minutter før midnatt. Vi er glade for at han nå får muligheten til å spille i 1. divisjon. Jeg føler det ble en vinn-vinn-situasjon for alle parter, kommenterer Olsen.

Artikkeltags