Målshow av gamle storscorere

Veigar Páll Gunnarsson spilte halvparten av kampen på hvert lag og scoret ett mål for henholdsvis dagens lag og All Star-laget. her feirer han sin scoring for sistnevnte lag.

Veigar Páll Gunnarsson spilte halvparten av kampen på hvert lag og scoret ett mål for henholdsvis dagens lag og All Star-laget. her feirer han sin scoring for sistnevnte lag. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

De gamle superspissene Kjell Roar Kaasa, Daniel Nannskog, Petter Belsvik og Veigar Páll Gunnarson viste vei da gamle Stabæk-legender spilte 4-4 mot dagens A-lag i showkampen på Nadderud.

DEL

Les alt innhold på Budstikka.no – 99 kr for to måneder.

Stabæk – Stabæk All Stars 4-4

Det skortet ikke på underholdning da Stabæk lørdag ettermiddag inviterte til showkamp som en del av hundreårsfeiringen sin. 1.200 feststemte tilskuere feiret seg selv og klubben, og gamle og nye helter koste seg ute på gresset i kveldssolen. Fire mål i første halvdel av kampen (det ble spilt 4 x 20 minutter) sikret dagens Stabæk-lag en god start på kampen.

Veigar Páll Gunnarsson og Bjarte Haugsdal scoret henholdsvis én og to ganger, og det var nok mer overraskende at også Jan Kjell Larsen kom på scoringslisten. Keeperen var iskald da han fikk sjansen fra straffemerket.

Så våknet de rutinerte angriperne på All Stars-laget.

SE BILDESERIE: Stabæk vs. Stabæk Allstars

Superparet gjenforent

Nåværende Stabæk-trener Petter Belsvik åpnet tredje omgang ved å banke inn en straffe, før det igjen var duket for en klassisk kombinasjon mellom radarparet Veigar Páll Gunnarsson og Daniel Nannskog. Gunnarsson fant makkeren foran mål, og den svenske målmaskinen gjorde som i glansdagene og satte ballen kontrollert i nettet. 

- Jeg har ikke trent siden mars, men det var likevel utrolig morsomt å spille, sier Nannskog, som i likhet med de andre veteranene stadig måtte byttes ut for å samle krefter.

- Hodet vil mye, men kroppen henger ikke med. Derfor var det godt å spille med Veigar, for det gir trygghet, fortsetter Nannskog.

- Det var veldig gøy å møte gamle lagkamerater igjen, og hadde Daniel vært i toppform tror jeg vi hadde kjørt over dem, smiler Gunnarsson, som stod for dagens prestasjon da han reduserte til 3-4 på brassespark.

Publikum likte det de så. Det er ingen tvil om at duoen Gunnarsson/Nannskog fortsatt er et giftig spisspar, selv om sistnevnte har lagt fotballskoene på hylla.

Les flere Stabæk-nyheter fra Budstikka her

Kaasa rundet av målfesten

Målfesten ble avsluttet like før pausen foran den fjerde og siste omgangen. Kjell Roar Kaasa var kald inne i boksen etter pasning fra Nannskog og sørget for 4-4, noe som også ble sluttresultatet.

Selv om de tidligere spissene stjal mye av showet, synes også dagens angripere at det var artig på Nadderud.

- Jeg koste meg. Det var stas å treffe gamle Stabæk-helter, og jeg synes de hang godt med, sier Mads Stokkelien.

Etter kampen dro begge lag og supporterne til Onkel Blaa på Bekkestua, der kampen og klubben skal feires videre. Stokkelien er ikke i tvil om hvem som kommer til å vinne banketten.

- Den kampen taper vi nok, de gamle tar oss på rutinen, avslutter han.

Artikkeltags