Bob Bradley har ifølge den svenske avisen Aftonbladet takket nei til å bli IFK Göteborgs nye trener.

En av grunnene skal ha vært at amerikaneren ikke fikk velge sin egen assistenttrener. Ifølge den svenske avisen skal Bradley ha takket ja til jobben under forutsetning av at han fikk velge sin egen assistenttrener, noe IFK Göteborg ikke ville gå med på. Partene skal også ha vært enige om lønnsvilkår.

Stabæk-leder Espen Moe bekreftet i helgen interessen fra den svenske klubben, og fortalte at Bradley hadde besøkt klubben tidligere denne måneden.

Styrelederen hadde ikke lest Aftonbladets artikkel mandag formiddag, men forteller at han føler seg trygg på at Bradley ville gitt klubben beskjed om han vurderte et kontraktstilbud fra en annen klubb.

Ettersom vi ikke har hørt noe om det, føler jeg meg sikker på at det ikke stemmer, sier Moe, som påpeker at klubben alltid har hatt et ryddig og fin dialog med treneren. Bradley har kontrakt med klubben ut neste sesong.

– Vi føler oss trygge på at vi får med oss Bob Bradley videre neste sesong, sier Moe.

– Positivt å bli lagt merke til

Da Budstikka var i kontakt med Bradley mandag formiddag, fortalte amerikaneren at han var smigret over interessen fra klubben.

Det jeg kan si, er at jeg har vært i et møte med IFK Göteborg. Nå er de i en prosess hvor de skal ansatte en trener, mer tenker jeg ikke på det, sier Bradley.

IFK Göteborg skal presentere sin nye trener onsdag, og tidligere Stabæk-trener, Jörgen Lennartsson, er høyaktuell for jobben. Klubbens forrige trener, Mikael Stahre, fikk sparken tidligere denne måneden.

Det er alltid positivt å bli lagt merke til. Når noen i andre klubber tenker at dette er en trener som kan passe oss, viser det at jobben jeg og mine kolleger har gjort i Stabæk, har blitt lagt merke til, sier Bradley,

Treneren, og hans kolleger, ledet Stabæk til en niendeplass i eliteserien denne sesongen.