Det er det irske spillselskapet Paddy Power som i skrivende stund  gir 20 i odds på at Stabæk-aktuelle Bob Bradley blir ny manager i WBA. Birmingham-klubben sparket lørdag sin manager Steve Clarke, og Bradley skal være en av favorittene som etterfølger.


Han kan i så fall få konkurranse fra Molde-trener Ole Gunnar Solskjær, som også er blant favorittene til å trene klubben som ligger i bunnsjiktet i den engelske toppdivisjonen.


På Twitter er det også flere som linker Bradley til Tottenham, etter at André Villas-Boas fikk sparken som manager der mandag.

Bekrefter Stabæk-samtaler

I forrige uke bekreftet Bradley at han jakter på en trenerjobb i Europa, etter at han ga seg som trener for Egypts landslag i våres.

LES OGSÅ: To kandidater gjenstår for Stabæk

LES OGSÅ:- Samtalene med Stabæk har kommet lengst


– Jeg har samtaler med forskjellige klubber, men ingen har kommet så langt som Stabæk, sa han til den canadiske avisen The Province i slutten av forrige uke.


Stabæk-leder Espen Moe bekreftet i forrige uke at Bradley hadde vært i samtaler med Stabæk.
– Han er en veldig bra person. Han har masse erfaring, og han ga et veldig godt inntrykk, sa Espen Moe til Budstikka.


Skryt fra Mix


I et lengre intervju med budstikka.no i helgen fikk Bob Bradley skryt av den tidligere Stabæk-spilleren Mikkel «Mix» Diskerud. Diskerud har spilt flere kamper under Bradley da Bradley var hovedtrener for USAs landslag.

– Men for å gi deg litt «synsing» som jeg har fra amerikanske medier, så tror jeg Bradley på mange måter hos mange i amerikansk presse har samme status som Jürgen Klinsmann (nåværende landslagstrener i USA, red.anm.) når det gjelder hvor gode de er som trenere. Som aktiv spiller var selvfølgelig Klinsmann den klart beste av dem.


– Men i dag tror jeg likheten er at begge fremdeles har en fysikk som gjør at de kan løfte og løpe fra halvparten av lagene de trener. Jeg tror den største forskjellen mellom Klinsmann og Bradley er at den ene (Bradley, red.anm.) har en sønn på landslaget. Men de er så profesjonelle begge to at jeg tror andre har sett den forskjellen som en større utfordring enn noen av de to legendene selv gjør, skrev Diskerud i en e-post til Budstikka.