Signerte kontrakt med fansen

FANSEN SIGNERER: 17 år gamle Mattis Sverdrup Asker signerte kontrakten som fullførte Nicolai Næss (bak) sin overgang fra Vålerenga til Stabæk.

FANSEN SIGNERER: 17 år gamle Mattis Sverdrup Asker signerte kontrakten som fullførte Nicolai Næss (bak) sin overgang fra Vålerenga til Stabæk. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Nicolai Næss fra Vålerenga er først ut av Stabæks nysigneringer. De neste ukene forventes det flere nye spillere til klubben.

DEL

Det var en stolt Ingebrigt Steen Jensen som kunne presentere Stabæks nye spiller. Signeringen er nemlig fullt ut finansiert av klubbens supportere, og tirsdag kveld signerte 20 år gamle Nicolai Næss papirene som gjør han til Stabæk-spiller. 

– Jeg gleder meg til spille for folket. Det var et utrolig artig at jeg virkelig kan si at jeg spiller for fansen, forteller han.

Signerte med fansen

Sammen med Steen Jensen, samt ungguttene Patrick Brester Viig og Mattis Sverdrup Asker, skrev Næss under papirene som fullførte hans overgang til Stabæk. Der forplikter Næss seg til å gjøre sitt ytterste for å vise seg verdig den blå drakta. Både på og utenfor banen. 

– Nicolai er et strålende eksempel på den type spiller vi ønsker at Stabæk skal hente. Han er utadvendt og kommer til å representere Stabæk på en strålende måte, smiler Steen Jensen.

LES OGSÅ: Den «magiske tieren» gir nye spillere til Stabæk

Unggutten kommer fra et Vålerenga-lag med en spillertropp på 28 spillere. Stabæk har kun halvparten så mange. 

– Det var stor konkurranse i Vålerenga, men jeg tror det er en fordel å ha færre spillere her i Stabæk. Det er lettere å kjempe for en plass i startelleveren når du vet du ikke blir usynlig. Alle vet de kan få starte hver eneste kamp, sier han. 

Kommer flere signeringer

Han er den første av flere nye signeringer som er ventet de neste ukene.

– Vi satser på å få inn to eller tre nye spillere så snart som mulig. Først og fremst jakter vi en spiss og en kantspiller, sier Stabæk-trener Petter Belsvik. 

LES FLERE STABÆKNYHETER HER

Artikkeltags