Hjemmeseier mot Sogndal, og borteseier mot Brann. Full pott og serieledelse. 

Siden Stabæk rykket opp i den øverste divisjonen i 1995, har laget aldri stått sterkere etter to serierunder enn de gjør denne sesongen. Ingen andre eliteserielag har like mange poeng etter de to første rundene, og dermed kunne daglig leder Lars Hjorth fyre av følgende jubelbrøl til budstikka.no:

- I dag er vi Norges beste fotballag!

Må oppjustere sesongkortmål

Med de imponerende resultatene har også interessen økt. Tidligere denne våren måtte klubben oppjustere sesongkortmålene fra 2000 til 2500, og to uker ut i sesongen har Hjorth allerede lekt med tanken om at det målet må opp ytterligere.

- Vi har nå bikket 2250 sesongkort, og fortsetter det slikt vil vi selge mer enn det vi har satt som mål. Vi håper nå at alle får med seg det som skjer på Nadderud, og ser at det imponerende arbeidet som legges ned på treningsfeltet, sier Hjorth som har sett klubben utvikle seg fra nærmest krisetilstand for et drøyt år siden, hvor klubben ble nødt til si opp medlemer av organisasjonen for å få ting til å gå rundt.

- Utviklingen har vært enorm. I starten av forrige sesong var det kun Budstikka som tippet oss på opprykksplass, og i eliteseriereturen har vi startet med to veldig imponerende seiere. Dette er en enorm sportslig opptur, driftet med ett av de laveste budsjettene i ligaen, sier Hjorth om administrasjonen som har gått fra et antall på 39 da klubben holdt til på Telenor Arena, til fem per dags dato.

Gode resultater i junioravdelingen

Også nedover i systemet er resultatene gode. Forrige helg vant Stabæk G14 Legea Cup, mens G16-laget fulgte opp bragden helgen som varog ble dermed invitert til Østerrike for å delta i den europeiske utgaven av turneringen. 

Samme helg vant G15-laget den prestisjetunge Nike-cupen.

- Vi har stor tro på fundamentet vi nå bygger klubben på, og gleder oss stort over de gode resutlatene, sier Hjorth.