Derfor venter Stabæk-profilene med å skrive under

HIT ELLER DIT? – Det er klart at det betyr mye, jeg vil se hvem som skal trene dette laget neste sesong, sier Mads Stokkelien. FOTO: ANDRÉ STRØMNES

HIT ELLER DIT? – Det er klart at det betyr mye, jeg vil se hvem som skal trene dette laget neste sesong, sier Mads Stokkelien. FOTO: ANDRÉ STRØMNES

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Stabæks største profiler ønsker ikke å forlenge før klubben har valgt ny hovedtrener. Klubbledelsen nekter å kommentere om Bob Bradley er deres førstekandidat.

DEL

Mads Stokkelien er en av flere Stabæk-spillere som går en uviss fremtid i møte, uten at det stresser forrige sesongs toppscorer. De siste ukene har han blitt linket til klubber i utlandet, samtidig som et krevende tannlegestudie kan ta en større bit av tiden til sørlendingen.

Kontrakten hans med Stabæk er i ferd med å løpe ut, og enn så lenge har han ikke plassert signaturen sin.

– Hva venter du på?

– Man er ganske mentalt utladet etter en slik sesong, og det er mye jeg skal vurdere med tanke på studier og eventuelt andre klubber.

– Hvor mye har ansettelsen av en ny trener å si på avgjørelsen din?

– Det er klart at det betyr mye, jeg vil se hvem som skal trene dette laget neste sesong.

LES OGSÅ: Stabæk vant drakampen om attraktiv spiss.


Stengel optimistisk

Også Herman Stengel avventer situasjonen.

– Når det blir tippeligaspill er jeg selvfølgelig mer optimistisk med tanke på å fortsette her, men det er selvfølgelig en faktor hvem som skal lede laget, sier Stengel.
Stabæk-spillerne skal trene frem til 13. desember, før de tar ferie over nyttår.

LES OGSÅ: Johansen forlenget med Stabæk.

Kommenterer ikke Bradley

Budstikka har konkrete opplysninger fra flere uavhengige hold om at tidligere landslagssjef for USA og Egypt, Bob Bradley, har vært i samtaler med Stabæk.

– Ingen kommentar, svarer sportslig leder Inge André Olsen.

LES OGSÅ: Bradley i samtaler med MLS-klubb

– Kan du avkrefte at han er en kandidat?

– Jeg kan hverken bekrefte eller avkrefte. Det jeg kan si er at vi har hatt runder med flere kandidater. Vi har en prioritert liste nå og har innstillingen klar. Det er stor interesse for å være med i Stabæk og mange som har kontaktet oss. Men jeg kommer ikke til å kommentere noen navn.

Olsen innrømmer at «det vil være hensiktsmessig» å ha på plass ny trener når laget møtes igjen etter juleferien. Men han vil ikke antyde når han kan presentere den nye sjefen.

– Det er bare dumt å anslå noe tidspunkt. Det viktigste er at vi bruker tiden godt.

LES OGSÅ: Flere sportsnyheter.

Artikkeltags