Budstikka vet at styreleder Espen Moe og leder for Stabæk Fotball Kvinner, Richard Jansen, var i møtet som startet ved 15-tiden fredag.

Noen minutter før klokken 17 kom styreleder Moe ut og informerte om at klubben hadde hatt et oppsummeringsmøte der de gikk igjennom hvordan de har håndert saken og informasjonen som har kommet frem de siste dagene, der tidligere Stabæk-spiller Leni Larsen Kaurin hevder hun ble utsatt for seksuelle tilnærmelser fra hovedtrener Øyvind Eide.

Dette har ikke vært et krisemøte. Dette har vært et møte hvor vi har gått igjennom det som har kommet frem, og nå skal vi bruke den neste uken på å komme frem til en konklusjon. Utover det ønsker vi ikke å kommentere saken nærmere, sier Moe til Budstikka etter møtet.

LES OGSÅ: Eide vurderer ikke å trekke seg som Stabæk-trener

Styrelederen gjentar at klubben mener at det som kom frem i bloggen til Lisa-Marie Woods, som var starten på hele saken,  ikke er helt riktig.

Woods hevdet i bloggen at en tidligere lagvenninne av henne hadde vært utsatt for seksuelle tilnærmelser av treneren. Torsdag gikk Kaurin ut i Budstikka og fortalte at hun var spilleren Woods siktet til, og at klubben er Stabæk.

Moe bekrefter også det Øyvind Eide uttalte til VG tidligere fredag der han innrømmet at hans oppførsel hadde vært upassende mot Kaurin. Eide var ikke tilstede på møtet fredag ettermiddag.

Øyvind Eide har hatt det tungt de siste dagene, sier Moe.

På spørsmål om han synes det var riktig av Kaurin å gå ut med saken i media sier styrelederen dette;:

– Hun får stå for det hun selv har sagt, og hvordan hun har sagt det.

LES OGSÅ: – Han bagatelliserer saken

Jansen tar selvkritikk

Sportslig leder for kvinnelaget, Richard Jansen var med på møtet fredag. Han fikk vite om Kaurins påstander 3. desember, men valgte å ikke ta dette videre til Stabæks styre. Ifølge Moe skal han ha beklaget ovenfor styrelederen at han ikke informerte om beskyldningene.

Han har sagt at dette er noe han burde gjort, bekrefter Moe.

Moe har informert spillergruppen om situasjonen, og klubben skal bruke den neste uken til å gå igjennom saken videre.

- Vi må lære av dette, og sørge for at noe slikt ikke skjer igjen, sier Moe om prosessen videre.

LES OGSÅ: Stabæk-treneren har beklaget ovenfor spillergruppen