Stabæk vant etter dårlig start

Cathrine Dekkerhus og Stabæk kunne juble etter en strålende andreomgang.

Cathrine Dekkerhus og Stabæk kunne juble etter en strålende andreomgang. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

(Stabæk - Kattem 5-0) Stabæk spilte en elending førsteomgang mot Kattem, men halte likevel i land en trygg seier mot trondheimslaget. Kun ett poeng skiller nå til ledene Lillestrøm

DEL

Les alt innhold på Budstikka.no – 99 kr for to måneder.

Etter to uavgjorte kamper måtte Stabæk vinne for å ikke avgi flere unødvendige poeng til serieledene Lillestrøm. Likevel slet Stabæk-jentene i starten av kampen. Trondheimsjentene spilte seg til flere store sjanser og Stabæk var heldige som unngikk baklengs tidlig i kampen.

- Det virker som vi undervurderer dem. Vi får Kattem til å se ut som et av toppseriens beste lag og sentralt på midten har de spillere som ser ut som tidlige versjoner av Maradona, sier Stabæks hovedtrener Øyvind Eide. 

Se bildeserie fra kampen.

Også Cathrine Dekkerhus er enig med hovedtreneren. 

- Det er vanskelig å forklare hva som skjer i førsteomgang. Vi er ikke på hugget og henger ikke med, spesielt defensivt sliter vi, forklarer midtbanespilleren. 

Hevet seg

Til tross det dårlige spillet kunne jentene likevel gå til pause med ledelse. Ingrid Bakke scoret på en retur etter et flott angrep og sørget for et ufortjent overtak til pause. Etter pause virket det imidlertid som om Øyvind Eide hadde gjort noe med jentene.

Aggresiviteten var tilbake og anført av en strålende Caroline Graham Hansen kunne blåtrøyene til slutt cruise inn til en komfortabel 5-0 seier.

2-0 kom allerede tidlig i andre omgang etter et angrep hvor Ada Hegerberg ble kreditert scoringen som muligens var et selvmål før Kristy Moore fortsetter scoringsshowet. 4-0 og 5-0 kom etter strålende spill av ungjenta Caroline Graham Hansen.

- Jeg gjør egentlig ingen taktiske endringer i pause, men vi tar en prat for å endre innstillingen. Det er klart vi er slitne etter tre kamper på en uke, men vi viser i andre omgang at vi kan så mye bedre enn det vi presterer før pause, avslutter han.

Serieleder Lillestrøm vant sin kamp mot Fart. Dermed skiller fremdeles ett poeg de to lagene i tetstriden. 

Artikkeltags