I en pressemelding, som er gjengitt av VG, skriver lagets spillere at de støtter sin trener fullt ut, men at de mener at Øyvind Eide har opptrådd upassende etter at Leni Larsen Kaurin (32) gikk ut i Budstikka og fortalte at hun fikk seksuelle tilnærmelser fra treneren.

Der fortalte fotballspilleren om kontakten med treneren, om blomster, e-poster og et «gavekort» fra treneren med erotisk omgang med ham selv.

Les hele pressemeldingen her:

«Først og fremst er dette en vond sak for alle parter.

Vi i Stabæk fotball kvinner er en ansvarlig og voksen spillergruppe og ville helt klart tatt affære dersom vi hadde opplevd at noen på laget eller andre i klubben hadde blitt utsatt for seksuell trakassering.

Vi er enige i at det var upassende av Øyvind å innlede en uheldig relasjon med en av våre spillere høsten 2012, og han har beklaget dette ovenfor oss. Øyvind er blitt utsatt for mistanker og anklager som er ute av proporsjoner med det han faktisk har gjort.

Han og vår sportslige leder har vår fulle støtte, og vi står bak deres sportslige disponeringer og avgjørelser.

Nå gleder vi oss til å komme skikkelig i gang med sesongen 2014, der utfordringene står i kø.

Spillergruppa /v Ingvild Stensland, Ingrid hjelmseth, Trine Rønning, Cathrine dekkerhus. (Kapteinsteam)»

Holdt møte fredag

Styreleder Espen Moe og leder for Stabæk Fotball Kvinner, Richard Jansen, var blant deltagerne på et møte fredag, der klubben gikk igjennom hvordan de har håndtert saken og informasjonen som har kommet frem de siste dagene.

– Dette har vært et møte hvor vi har gått igjennom det som har kommet frem, og nå skal vi bruke den neste uken på å komme frem til en konklusjon. Utover det ønsker vi ikke å kommentere saken nærmere, sier Moe.

Styrelederen gjentar at klubben mener at det som kom frem i bloggen til Lisa-Marie Woods, som var starten på hele saken, ikke er helt riktig.

– Øyvind Eide har hatt det tungt de siste dagene, sier Moe.

Stabæk-trener Øyvind Eide var ikke til stede på møtet fredag ettermiddag. Stillingen hans skal ikke ha vært tema under fredagens møte.