Håndballjentene spiller i Bærum etter VM

TIL NADDERUD ARENA: Heidi Løke (t.v.) og Nora Mørk og de andre håndballjentene kommer Nadderud Arena i mars.

TIL NADDERUD ARENA: Heidi Løke (t.v.) og Nora Mørk og de andre håndballjentene kommer Nadderud Arena i mars. Foto:

I desember kan de ta VM-gull. I mars kommer Helene Gigstad Fauske og de andre håndballjentene til Nadderud Arena.

DEL

– Vi gleder oss stort. Det blir kjempebra å få utnyttet det potensialet som er i denne hallen, sier Jarle Ludvigsen. Han er daglig leder i Haslum HK, og det er den klubben som står som den lokale arrangøren av EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Kroatia i mars.

Da kan det være at det er noen ferske verdensmestere som kommer til Bærum. Norge spiller i disse dager VM i Tyskland, og Heidi Løke og de andre håndballkvinnene er store favoritter til å hente hjem VM-tittelen.

LES OGSÅ: Fotballtalentet som ble VM-spiller i håndball

Kampen i Nadderud Arena palmesøndag er også den første kampen på norsk jord for kvinnelandslaget etter VM i Tyskland, og blir den fjerde kampen for Norge i gruppespillet i EM-kvalifiseringen. Norge leder sin gruppe etter komfortable seiere over Ukraina og Sveits, og laget skal først spille bortekamp mot Kroatia 20. eller 21. mars, før kroatene kommer til Bærum noen dager senere.

Tror på fullsatt hall

Jarle Ludvigsen sier at han håper at hallen blir fullsatt når et av Norges mest populære lag kommer til Bærum.

– All historikk tilsier at det blir utsolgt når kvinnelandslaget kommer. Selv om det er palmesøndag, så er jo nedslagsfeltet litt større når landslaget kommer.

Nadderud Arena har en kapasitet på 2050 tilskuere.

LES OGSÅ: Vill Stabæk-jubel: – Dette er helt sykt!

- Lett å si ja

Ludvigsen sier at det kan dryppe noen kroner på den lokale arrangørklubben.

– Men det viktigste for oss er at hallen kommer opp og frem. Det var lett for oss å svare ja til den forespørselen der, sier Jarle Ludvigsen som håper Norge kommer som verdensmestere.

– Jeg håper i hvert fall at de kommer som gulljenter. Det hadde vært veldig gøy, sier han. Billettene legges ut for salg 15. desember.

Artikkeltags