Ranheim - Stabæk 4-1

Det var duket for fest på Ekstra Arena da Ranheim endelig skulle få debutere i eliteserien etter to utsatte kamper. Og det ble en fest for hjemmelaget. De banket Stabæk hele 4-1 på det omdiskuterte kunstgresset.

For Stabæk ble 2. påskedag en skikkelig blåmandag som laget fra Bærum helst bør glemme så fort som mulig.

– Dette var en flau forestilling av oss. Fortsetter vi på denne måten kommer vi til å endte langt ned på tabellen, sa Ohi Omoijuanfo til Eurosport etter kampen.

– Å slippe inn fire mål går ikke på dette nivået. Nå har vi sluppet inn seks mål på to kamper. Det holder ikke, sier Omijuanfo.

LES OGSÅ: Hanche-Olsen: – Den første jeg ser på, er meg selv

Artikkelen fortsetter under videoen.

 

Marerittstart

Åpningen av kampen ble et regelrett mareritt for Stabæk. Allerede etter 30 sekunder scoret Ranheim sitt historiske første eliteseriemål.

Svakt forsvarspill av blant annet Andreas Hanche-Olsen gjorde at kvelden i Trondheim fikk en elendig start for bæringene da Kristoffer Løkeberg tuppet inn det rekordkjappe målet.

Og verre skulle det bli.

Bare 19 minutter senere var det duket for 2-0 til Ranheim. Og igjen var det midtstopperne til Stabæk som må ta den verste støyten. Først tapte Hanche-Olsen en duell på 25 meter, før Steinar Strømnes slo en retur rett i beina på målfarlige Kristoffer Løkeberg. Og han lot seg ikke be to ganger.

Enkelt satte han inn 2-0 bak en sjanseløs Mande Sayouba.

LES OGSÅ: Svakt av Stabæk-spillerne

Boli-mulighet

Før det hadde Franck Boli en gedigen mulighet for gjestene til å utligne etter etter 13 minutter. Men innlegget fra Ohi Omijuanfo ble satt til side for mål av Boli.

Etter hvilen skulle gjestene fra Stabæk forsøke å reise kjerringa. Men bare fire minutter ut i den andre omgangen raknet det igjen. Flott Ranheim-spill og ditto svakt Stabæk-spill sørget for at Michael Karlsen kunne sette inn 3-0 til hjemmelaget.

LES OGSÅ: Demidov kan få sin Stabæk-debut

Ohi-scoring og straffe

En flott Ohi-nikk og redusering for Stabæk etter 53 minutter, tente nytt håp for de tilreisende fra Bærum.

Men fem minutter senere var det spikeren i kisten. En omdiskutert straffe der Andreas Hanche-Olsen var for sent inne i en duell, gjorde at Michael Karlsen kunne dundre inn 4-1.

Etter det var kampen mer eller mindre avgjort og nyopprykkede Ranheim kunne feire en storseiere.

Stabæk bør glemme denne marerittkvelden så kjapt som mulig.