Det ble klart tirsdag kveld. Ivorianeren signerte en avtale med klubben som strekker seg frem til sommeren 2021, melder klubben på sine hjemmesider.

– Jeg er takknemlig for alt det denne klubben har gjort for meg. Stabæk var der da jeg trengte det som mest, da jeg var skadet og trengte en klubb. Ingen vil signere en langtidsskadet spiller, men Stabæk hentet meg hjem. Det er jeg evig takknemlig for, og dette er min måte å betale tilbake på, sier Boli til Stabak.no.

Boli sin opprinnelige kontrakt gikk ut etter 2019-sesongen.

LES OGSÅ: Franck Boli kan sette en historisk rekord i Fotball-Norge

– Bunnløs lojalitet

Franck Boli har hatt en fantastisk sesong, og til tross for at klubben kjemper mot nedrykk, er Boli eliteseriens toppscorer med 15 mål. Han kan faktisk bli den første toppscoreren i toppdivisjonen i Norge som spiller på et lag som rykker ned.

– Midt i en tøff nedrykkskamp, velger Eliteseriens toppscorer altså å forlenge kontrakten med klubben. Det er et sterkt signal fra Franck, som viser en bunnløs lojalitet og tro på prosjektet vårt, sier sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen til klubbens hjemmeside.

 

– Spennende å følge

– Franck har vært lysende i sommer og høst. Jeg har aldri sett Franck bedre, og det blir spennende å følge han i fortsettelsen. Jeg gleder meg til å se hva vi kan oppnå sammen, sier Olsen.

Stabæk møter Odd borte søndag, før de avslutter hjemme mot Strømsgodset  24. november.