Mauritz-Hansen om å møte gamleklubben i cupen: – Grugleder meg

MØTER GAMLE KJENTE: Sindre Mauritz-Hansen (liggende) scoret tre mål mot Holmlia i cupen. Nå skal han forsøke seg mot gamleklubben.

MØTER GAMLE KJENTE: Sindre Mauritz-Hansen (liggende) scoret tre mål mot Holmlia i cupen. Nå skal han forsøke seg mot gamleklubben. Foto:

Det blir en skikkelig godbit i cupens andre runde. Asker tar i mot Stabæk på Føyka. Det blir spesielt for Sindre Mauritz-Hansen.

DEL

Det ble klart da Norges Fotballforbund satte opp cupens andre runde tirsdag.

Det blir altså et skikkelig lokaloppgjør for fotballfolket i Asker og Bærum. 2. divisjonslaget Asker, som har hatt en svak åpning på sesongen, tar imot Stabæk som har overrasket mange i årets eliteserie.

Kampen skal spilles på Føyka 25. mai.

Bærum ble satt opp mot 2. divisjonskollega KFUM. Den kampen skal spilles 24. mai.  Et KFUM de spilte 1-1 mot i serieåpningen i 2. divisjon.

LES OGSÅ: Startet sin første kamp – Mauritz-Hansen svarte med hattrick i målfest

Stabæk-profil: – Grugleder meg

Sindre Mauritz-Hansen har fem år bak seg i Asker-drakten, før han forlot Føyka til fordel for Nadderud stadion foran denne sesongen.

Han gleder seg til å møte gamle kjente. Eller?

– Jeg grugleder meg faktisk litt, sier Mauritz-Hansen og fortsetter:

– Kampen har jo stor fallhøyde for meg. Jeg forlot Asker, og nå skal jeg tilbake for å møte dem igjen. Men det skal bli kjempegøy å møte gamle kjente. Jeg kjenner mange i klubben, både spillere og trenere, sier han.

I 1. runde i cupen scoret han tre mål i 9-0-seieren over Holmlia. I serien har han enn så lenge slitt med å få mye spilletid.

LES OGSÅ: Holmen med ti mann måtte gi tapt for Asker etter ekstraomganger

- Ikke store muligheter for Asker

Han legger ikke skjul på at det er Stabæk som er og skal være den store favoritten.

– De sier jo at cup er cup. Men jeg tror ikke det er så store muligheter for at Asker skal gå av med den seieren. Vi har dessuten hatt en god start på sesongen i Stabæk.

– Men selv om Asker har slitt litt, vet vi at Føyka er et vanskelig sted for motstanderne, sier Mauritz-Hansen.

LES OGSÅ: Bærum avanserte i cupen: – Deilig å ro i land seieren

Fart på Nadderud

2. runde i NM for kvinner ble også satt opp tirsdag. Stabæk er det eneste lokale laget igjen i cupen, og de får besøk av Hamar-laget Fart på Nadderud stadion.

Fart ligger på sisteplass i 1. divisjon etter to spilte kamper. Kampen skal i utgangspunktet spilles 31. mai, men den kan flyttes om lagene blir enige om en annen dato.

Artikkeltags