Stabæk vant i snøkaos, Høvik tapte mot Solberg

Semifinaleoppgjøret mellom Stabæk og Ullern ble preget av det sterke snøfallet, og kampen ble spilt over tre omganger. Men Stabæk vant kampen. Høvik presset Solberg, men måtte til slutt gi tapt.

DEL

Stabæk - Ullern 6-4

Solberg - Høvik 5-3

Det ble en skikkelig kaoskamp på Stabekkbanen grunnet det voldsomme snøværet. Hoveddommer Fredrik Bjørseth bestemte at kampen skulle spilles over tre ganger 30 minutter på grunn av snøværet.

Og de første 30 minuttene viste at det var et jevnt oppgjør. Hjemmelaget tok ledelsen to ganger, men begge gangene kom Oslo-rivalen kjapt tilbake. Og etter 20 minutter sendte Jonathan Saraby Ullern i ledelsen for første gang - før måljegeren Björn Buskqvist sørget for balanse i regnskapet rett før den første pausen.

Høgevold

I "midtperioden" kom det bare én scoring. Den ble signert av Stabæk-kaptein Magnus Høgevold, som sørget for at favoritten gikk til den andre pausen med ledelse.

Etter den andre pausen var det Stabæk som var det førende laget. Og Petter Løyning og Knut Holmen-Jensen sendte de blåkledde i en sikker ledelse.

Da gjorde det ikke så mye at Henrik Brune reduserte for Ullern.

Høvik tapte

Senere på lørdagen møtte Høvik Solberg borte i sin første semifinalekamp. På forhånd trodde de fleste at hjemmelaget skulle få enkelt spill mot laget fra Bærum.

Også i Solbergelva ble det spilt tre ganger 20 minutter på grunn av snøværet.

Men selv om Solberg scoret først, snudde Høvik kampen og scoret to ganger. Ludvig Os og Andreas Askheim scoret for gjestene fra Bærum.

Solberg fikk straffe i det 50 minutt, men Thomas Moen satte den rett på Høvik-keeperen. Ikke lenge etter var det duket for utligning. Petter Moen scoret for Solberg, før Iskander Nugmanov igjen sendte Høvik opp i ledelsen 2-3 rett før den andre pausen.

I den siste perioden var det hjemmelaget som dominerte, og tre strake scoringer sørget  for at hjemmelaget vant 5-3.

Artikkeltags