Stabæk kjørte over Høvik i toppkampen

SCORET TRE: Björn Buskqvist scoret tre mål da Stabæk overkjørte Høvik.

SCORET TRE: Björn Buskqvist scoret tre mål da Stabæk overkjørte Høvik. Foto:

STABEKKBANEN: Høvik scoret først, men Stabæk er fortsatt bandystorebror i Bærum.

DEL

Stabæk - Høvik 9-3

Det var knyttet en viss spenning til lokaloppgjøret på Stabekkbanen. Høvik har hatt en strålende sesongåpning, men Stabæk hadde så langt vunnet alle kampene.

Det ble et tett og jevnt lokaloppgjør på Stabekkbanen. I hvert fall de første 45 minuttene.

Det var gjestene fra den nedre siden av E18 som scoret først på "Plassen".  Og de brukte ikke lang tid på å få nettkjenning. Klokken hadde ikke rundet ett minutt før Alexander Serov scoret Høviks mål.

Snudde kampen

Hjemmelaget Stabæk styrte mye av spillet, men klarte å ikke få ballen i mål. Ikke før det var gått 29 minutter utlignet Björn Buskqvist for hjemmelaget.

Høvik var farlig frempå flere ganger det siste kvarteret, men rett før hvilen vartet Stabæk opp med et mønsterangrep.  Knut Holmen-Jensen forserte opp på venstrekanten, og la inn i feltet. Ved bakre stolpe dukket måltyven Nikolai Jensen opp, og satte ballen i nettaket, og hjemmelaget kunne ta pause med 2-1.

LES MER:

Tror bandy taper fordi foreldre fryser

Vinnerne og taperne i vinteridrettene: Kjempeøkning for skiskyting 

Tok over

Etter hvilen tok Stabæk over mer og mer. Og etter bare tre minutter sørget Mikkel Killi Andersen for 3-1. Bare minuttet senere var igjen Buskqvist frempå og økte til 4-1.

Drøye halvtimen før slutt punkterte vertene kampen. Andreas Killingstad ble spilt fram av Eirik Halvorsen, og Killingstad satte ballen sikkert i mål.

Da begynte luften å gå ut Høvik. Etter 63 minutter scoret Björn Buskqvist sitt tredje, og Stabæks sjette mål, og kampen var i realiteten avgjort.

Riktignok reduserte Høvik til 6-2 ved Alexander Serov etter 66 minutter, men kampen var kjørt. 7-2 kom ved Magnus Høgevold. Sammen mann dunket inn 8-2.

Høvik reduserte til 3-8 - igjen ved Alexander Serov. Uten at det gikk utover poengfordelingen til slutt.

Eirik Halvorsen fastsatte sluttresultatet til 9-3.

Artikkeltags