Skip to main content

Stabæks drøm om NM-trippel knust

Sanna Solberg og Stabæk ble slått ut av Storhamar i 4. rundekampen i NM. Bildet er fra en tidligere kamp. FOTO: KARL BRAANAAS
Sanna Solberg og Stabæk ble slått ut av Storhamar i 4. rundekampen i NM. Bildet er fra en tidligere kamp. FOTO: KARL BRAANAAS

Stabæk jaktet sin tredje strake NM-finale i håndball-NM. Storhamar stoppet den drømmen.

- Det er skuffende at vi ikke klarte å vinne kampen. Hadde vi slått Storhamar, hadde vi møtt Oppsal i kvartfinalen, og da tror jeg vi hadde hatt gode muligheter til å nå semifinalen, sier Stabæk-trener Håvard Mamelund.

Men det ville seg ikke for de blåkledde. Og på tampen av kampen hadde de også gode muligheter til i hvert fall å forlenge kampen til ekstraomganger. På stillingen 21-22 til Storhamar, hadde Stabæk kontroll på ballen.

- Vi tok blant annet time out da det var 40 sekunder igjen av kampen, og vi hadde sjansen til å avslutte. Men vi var for dårlig da vi fikk muligheten, innrømmer Mamelund.

Tredje mulighet røk

Stabæks kvinnelag i handball har spilt to NM-finaler på rad, og laget tørstet etter en ny mulighet til å utfordre Larvik, som har slått Stabæk i begge de to siste finalene. 

- Det er synd at vi ikke fikk muligheten til å spille en ny finale, men slik er det. Vi får heller satse på at juniorlaget vårt tar seg til finalen, sier Stabæk-sjefen.

Bedre

Stabæk-treneren mener likevel at kampen mot Storhamar var et skritt i riktig retning, i forhold til kampen mot Byåsen sist.

- Resultatet er selvfølgelig skuffende, men håndballmessig er det mye bedre enn det vi har gjort i de siste kampene. Det er jeg fornøyd med. Spillerne gikk i krigen og viste fighting spirit, sier Mamelund.

Neste oppgave for Stabæk, er Oppsal borte kommende onsdag.

 

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.