Skip to main content

Stabæk vurderer serber

Serbiske Igor Mirceta trener med Stabæk denne uken. Her får han instruksjoner av Stabæk-assistent Jan Peder Jalland.
Serbiske Igor Mirceta trener med Stabæk denne uken. Her får han instruksjoner av Stabæk-assistent Jan Peder Jalland.

Serbiske Igor Mirceta (26) trener med Stabæk denne uken.

På fredagens Stabæk-trening var det et ukjent fjes ute på kunstgresset. Det var serbiske Igor Mirceta, som til vanlig spiller for det greske eliteserielaget Platanias. Ifølge Petter Belsvik er 26-åringen en spiller Stabæk kunne hatt god bruk for.

- Han er aktuell for oss. Han har spilt i en god liga i Hellas, men har havnet litt i unåde hos klubben sin på grunn av manglende lønnsutbetalinger det siste halvåret, så nå trener han med oss. Det er ingen tvil om at han har et høyt nivå inne, og at han ville vært en forsterkning for oss, sier Belsvik om Mirceta, som er en offensiv midtbanespiller.

LES OGSÅ: Ny Stabæk-spiller på skadelisten

Sammen med Mirceta og Inge André Olsen skal Belsvik ta en prat etter lørdagens trening for å vurdere hvor aktuelt det er med en overgang, både for spilleren selv, men også for Stabæk.

- Vi må  jo finne ut hvilke økonomiske muligheter vi har til å knytte til oss Igor, og samtidig må Igor ta en avgjørelse på hvor aktuelt det er med en overgang til Stabæk, kommenterer Belsvik.

Dette er for øvrig ikke første gangen Igor Mirceta trener med Stabæk. Serberen var på et kort treningsopphold i mai også, men norsk fotball vet han likevel ikke så mye om.

 - Hva kan du om norsk toppfotball?

- John Carew, gliserer serberen, som kanskje får mulighet til å bli bedre kjent med norsk 1. divisjon om ikke annet...

Les flere nyheter om Stabæk fra Budstikka.no her

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.