Skip to main content

Stabæk vil snakke med "Chippen"

Christian "Chippen" Wilhelmsson spilte for Stabæk fra 2000 til 2003.
Christian "Chippen" Wilhelmsson spilte for Stabæk fra 2000 til 2003.

Utenlandske medier hevder at Stabæk er i prat med Christian "Chippen" Wilhelmsson. Inge André Olsen kommer til å ringe stjernespilleren så fort han klarer å oppspore nummeret hans.

- Jeg vil gjerne høre hva han har i tankene, sier Stabæks sportsdirektør.

Ifølge svenske fotbolldirekt har det via nettstedet Tutto Mercato Web at den svenske landslagsspilleren er på vei tilbake til Stabæk.

- Jeg skulle ønske det var sant, smiler Inge André Olsen.

I et intervju med VG nettopp sa 32 år gamle "Chippen" at Stabæk er klubben i hans hjerte ettersom det var her hans store karriere startet.

- Chippen er antageligvis veldig dyr. Men det er interessant for oss å si hei til gamle kjente. Så får vi høre om hva han har i tankene, sier Olsen som altså svært gjerne ønsker å komme i kontakt med Wilhelmsson.

Har spilt i mange land

Svenskens agent er Mino Raiola, ifølge Olsen. Raiola er agent til spillere som Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli.

- Det er nok ikke så lett for en klubb som Stabæk å få snakke med ham, smiler Olsen.

Wilhelmsson har spilt i Al-Hilal i Saudi Arabia siden 2008, med en utleieperiode til Al-Ahli SC i Qatar i fjor. Kantspilleren står nå imidlertid uten kontrakt.

Siden har forlot Stabæk i 2003, har han også spilt i belgiske Anderlecht, franske Nantes, italienske Roma (lån), spanske Deportivo la Corona (lån) og engelske Bolton Wanderers (lån).

32-åringen står oppført med 77 landskamper og ni scoringer for Sverige, og var med i årets EM-tropp.

Les flere Stabæk-nyheter.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.