Skip to main content

Stabæk tapte etter ledelse i Kolbotn

Ingrid Hjelmseth (i gult) og resten av Stabæk tapte lørdag mot Kolbotn. Bildet er fra det motsatte oppgjøret, som gikk onsdag. Da vant Stabæk 2–0.

Foto: Karl Braanaas

Det så bra ut i en omgang for Stabæk borte mot Kolbotn lørdag. Så glapp det.

KOLBOTN – STABÆK 3–2

Etter å ha beseiret Kolbotn hjemme onsdag, var det allerede lørdag duket for et nytt oppgjør mot laget fra rett utenfor Oslo for Stabæk.

Og det begynte bra – halvveis i den viktige bortekampen ledet nemlig de Blaa fra Bærum 1-0, etter at Silje Blakstad åpnet scoringskontoen. 

Resultatet sto seg til pause, og Stabæk lå an til å ta poeng i sin fjerde kamp på rad – og sin tredje seier på tre kamper. Akkurat da, ved pause, lå Stabæk fire poeng fra kvalifiseringsplassen, en plassering som så veldig vanskelig ut å oppnå så sent som i starten av september.

Snudde

Men etter hvilen snudde Kolbotn kampen. Tidligere Øvrevoll Hosle-spiller Sara Iren Hørte utlignet etter 47 minutter, før Sigrid Heien Hansen økte til 2–1 drøyt fem minutter senere.

Silje Blakstad scoret sitt andre for sesongen, og utlignet for Stabæk en snau halvtime før slutt, men det hjalp så lite.

Bare to minutter etter utligningsmålet gikk Kolbotn opp i ledelsen på ny. Isabell Herlovsen satte den avgjørende 3-2-scoringen for Kolbotn.

Dermed har Stabæk nå syv poeng frem til kvalifiseringsplassen, når fem kamper gjenstår

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.