Skip to main content

Stabæk-supportere fjernet snøen fra tribunen

TOK ET TAK: Stabæk-supporterne Anders Christensen (foran), Arild Bruaset (f.v), Jakob Gregersen, Kenneth Haug og Espen Kruse Sannes ryddet hovedtribunen for snø fredag.
TOK ET TAK: Stabæk-supporterne Anders Christensen (foran), Arild Bruaset (f.v), Jakob Gregersen, Kenneth Haug og Espen Kruse Sannes ryddet hovedtribunen for snø fredag.

Takket være disse Stabæk-supporterne kan publikum komme til en snøfri hovedtribune på Nadderud lørdag.

– Vi hadde ikke klart oss uten, sier Stabæks mediesjef Espen Lindmark.

LES OGSÅ: Vurderer Timmi fra start mot Kristiansund

LES OGSÅ: Stabæk har solgt 2.000 sesongkort

LES OGSÅ: Andresen spiller ikke lørdag

LES OGSÅ: Stabæks 16. mai-kamp flyttes

Han sikter til Stabæk-supporterne som stilte på dugnad på Nadderud fredag formiddag for å gjøre hovedtribunen klar til lørdagens seriekamp mot Kristiansund.


– All hjelp fra frivillige er kjempeviktig for oss etter at vi er blitt færre ansatte, sier Lindmark.

PETTER BELSVIK FØR ÅRETS FØRSTE HJEMMEKAMP:

– Gresset er så der

Anders Christensen, Arild Bruaset, Kenneth Nikula, Jakob Gregersen, Kenneth Haug og Espen Kruse Sannes hakket is og spadde vekk snø på formiddagen fredag.
– Vi har fjernet litt is og snø fra trappene. Jeg synes det ser greit ut her nå, men gresset er så der, sier Christensen.
Han så kampen på Hamar sist helg og gleder seg til hjemmepremieren lørdag.
– Jeg er veldig usikker. Jeg tror gutta fikk mye energi og selvtillit etter kampen på Hamar, men jeg har ikke sett Kristiansund så mye. Men minst ett poeng tror jeg vi tar, sier han.

Håper på forsterkninger

Akkurat nå tror ikke Anders Christensen Stabæk kommer til å ta en av de to plassene som gir direkte opprykk.
– Jeg tror egentlig ikke det, men mye kan endre seg hvis vi får noen forsterkninger i sommer. Sånn det er nå, tror jeg de fleste vil være fornøyd med topp-6 og kvalifisering, sier han.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.