Skip to main content

Stabæk-spiller lånes ut til Notodden

TIL TELEMARK: Morten Renå Olsen, her med Ingebrigt Steen Jensen på trening på Nadderud, bytter ut spill for de blaa med spill i bluesbyen frem til sommeren.
TIL TELEMARK: Morten Renå Olsen, her med Ingebrigt Steen Jensen på trening på Nadderud, bytter ut spill for de blaa med spill i bluesbyen frem til sommeren.

Morten Renå Olsen skal tilbringe resten av vårsesongen i 1. divisjon.

Årets påskeutfart har begynt, og for Morten Renå Olsen gikk turen fra Nadderud til Notodden. Stabæk har nemlig bestemt seg for å låne ut den unge forsvareren frem til 31. juli.

– Da situasjonen ble slik den ble i Stabæk, er dette en bra mulighet som jeg har veldig lyst til å ta. Jeg ser på det som en passende arena for meg å utvikle meg videre som fotballspiller. Jeg har vært nede der i dag og det virker som en veldig bra gjeng med et godt miljø, så nå gleder jeg meg til å komme i gang med kampene, sa Renå Olsen til Stabæks nettsider da utlånet først ble kjent tirsdag ettermiddag.

19-åringen blir dermed foreløpig stående med to eliteserieinnhopp, begge tilbake i 2017. Han har fått med seg 13 aldersbestemte landskamper, men har slitt med å etablere seg på Stabæs førstelag. Renå Olsen står til gjengjeld med 49 kamper og syv mål for Stabæks andrelag i 2. og 3. divisjon, flere av disse som kaptein.

I fjor var Renå Olsen utlånt til 1. divisjonslaget HamKam på vårsesongen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.