Skip to main content

Stabæk snudde kampen, og sikret femte strake

Björn Buskqvist scoret tre mål da Stabæk vant sin femte strake seier søndag. Men de måtte jobbe for poengene.

Foto: KARL BRAANAAS

Stabæk lå overraskende under mot Ullevål søndag, men utlignet på overtid av første omgang - og snudde kampen etter hvilen.

ULLEVÅL - STABÆK 3-7

Stabæk, som vant alle kampene bortsett fra en forrige sesong, og før kveldens runde sto med fire strake seire i eliteserien i bandy - og 43-8 i målforskjell - fikk en overraskende tøff første omgang mot Ullevål, som ligger tredje sist på tabellen.

Etter at Stabæk oppskriftsmessig tok ledelsen gjennom Fredrik Randsborg etter snaut ni minutter, scoret nemlig Ullevål to ganger - og tok ledelsen 2-1.

Nikolai Jensen utlignet umiddelbart for Stabæk, men fem minutter før pause scoret Ullevål på ny, og gikk opp til 3-2.

Ullevål-ledelsen så ut til å holde til pause, men to minutter og åtte sekunder ut i tillagt tid - som var på to og et halvt minutt - utlignet Fredrik Randsborg på straffeslag. 

Dermed sto det 3-3 midtveis.

Avgjorde tidlig

Og i andre omgang gjorde Stabæk som vi er blitt vant med å se. Allerede fem minutter ut i omgangen scoret Björn Buskqvist til 4-3, før Markus Fremstad økte til 5-3 noen minutter senere.

Stabæk skapte det meste i kampen, og ti minutter før slutt scoret Buskqvist sitt andre - før han i tillagt tid banket inn sin tredje scoring - og sørget for at sluttresultatet ble 7-3 til Stabæk.

Dermed topper Stabæk fremdeles tabellen - på samme poengsum som Ready.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.