Skip to main content

Stabæk sier opp spillere

Jarl Øverby synes politiet har ventet veldig lenge med å forsøke å ta kontakt med Nancy.

Stabæk har sendt oppsigelsesbrev til spillere med løpende kontrakter. Det bekrefter NISO-leder Joachim Walltin overfor NTB.

Walltin vil ikke nevne navn eller innhold i det som er sendt ut, men bekrefter at det er sendt ut oppsigelser i Stabæk. Av de seks som opprinnelig fikk varsling om en eventuell oppsigelse, har allerede Gromstad takket ja til å bli med videre, mens ifølge NTB skal også Torstein Andersen Aase ha gjort det samme.

Da er det Jon Knudsen, Haris Skenderovic, Jan-Kjell Larsen og Gilles Ondo som står igjen. Jon Knudsens advokat uttalte denne uken at de hadde bedt Stabæk-ledelsen om et møte tidlig i neste uke, Gilles Ondo har blitt koblet til både Sandnes Ulf og en fransk klubb.

– Det er ikke riktig av meg å si noe om dette nå, sier konstituert leder i Stabæk Fotball Jarl Øverby til NTB, og henviser til en generell sak på Stabæks hjemmeside, “Kostnadsreduserende tiltak i Stabæk Fotball”.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.