Skip to main content

Stabæk-leder fnyser av snøfokus

Sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen, tror ikke snøvær kommer til å skape for store utfordringer foran kveldens kamp mellom Tromsø og Stabæk. 

FOTO: KNUT BJERKE

Inge André Olsen tror ikke snøen kommer til å skape store utfordringer for Tromsø-Stabæk -kampen i kveld.

– Det er vel ikke overraskende på så mange i Norge at det kan komme til snø i desember. Denne kampen kommer til å bli spilt. Det er ikke noe problem, sier sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen.

Han har selv valgt å holde seg hjemme i Bærum, og kommer til å følge kveldens eliteserierunde hjemme fra sofaen. Laget dro opp allerede lørdag, og er godt plassert i Tromsø. Til kveldens kamp på Alfheim er det meldt minusgrader og litt snø.

– Planen er at de skal reise hjem etter kampen søndag kveld. Rekker de ikke flyet, så reiser de hjem mandag. Null problem, sier Olsen.

Ingen utfordring

Stabæk har allerede sikret plassen med god margin. For seks andre lag som kan rykke ned, blir kvelden 90 minutter med meget høy puls. 

– Sånn sett blir runden veldig spennende å følge, sier Olsen.

At det blir litt snø er ingen utfordring for Stabæk, mener han.

– Vi trener ute hele sesongen, og er vant med at det til tider kan komme litt snø. Folk tror at Tromsø er så tøffe og at de spiller ute hele året. Men de trener jo mye inne. For spillere og trenere betyr snøen null og niks, smiler Olsen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.