Skip to main content

Stabæk-keeper til Asker

TIL ASKER: Jacob Tredal skal kaste seg i målet for Asker kommende sesong. Han forlater Stabæk til fordel for Føyka-klubben.
TIL ASKER: Jacob Tredal skal kaste seg i målet for Asker kommende sesong. Han forlater Stabæk til fordel for Føyka-klubben.

Jacob Tredal (19) skal kjempe om en plass i Asker-målet kommende sesong.

– Jeg følte meg veldig velkommen i klubben med en gang. Det er en veldig fin spillergruppe, dyktige trenere og et godt apparat rundt klubben her, og det er viktig for videre utvikling. Asker var et enkelt valg sånn sett, sier  Jacob Tredal til Asker Fotball sine hjemmesider.

Han kom fra Nordhordland til Stabæk i 2016, og har vært en del av Stabæk-systemet siden. I 2017 sto han oppført med 13 kamper for Stabæk 2, ifølge fotball.no.

LES OGSÅ: Stabæk sløste uten Ohi - vant likevel mot Sandefjord

– Spennende

Det er Askers keepersituasjon som gjør at klubben henter inn 19-åringen.

 – Skadeomfanget til Andreas Vedeler er fortsatt uavklart og derfor var vi nødt til å agere, sier sportslig leder i Asker Fotball, Hans Knutsen.

– Det at klubben har et sterkt ønske om å rykke opp gjør det utvilsomt veldig spennende, og det er noe jeg vil være med på, sier Jacob Tredal til 2. divisjonsklubbens hjemmesider.

LES OGSÅ: Stabæks Mauritz-Hansen lånes ut - håper på kickstart

 

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.