Skip to main content

Stabæk innfører film- og fotoforbud på treningene

FIKK NEI: Stabæk-trener Henning Berg må bare konstatere at Herolind Shala valgte Bergs gamle klubb, Vålerenga.
FIKK NEI: Stabæk-trener Henning Berg må bare konstatere at Herolind Shala valgte Bergs gamle klubb, Vålerenga.

To dager før den første kvalifiseringskampen mot Aalesund, innfører Stabæk forbud mot å filme og fotografere fra treningene.

– Vi gjør dette fordi vi er i en ekstremt avgjørende fase i sesongen, og vi ønsker ikke å gi Aalesund noe gratis, sier Stabæks mediesjef, Oddbjørn Vistnes, til Budstikka.

Det var på klubbens nettsider at de informerte om dette mandag morgen.

Onsdag og søndag denne uken spiller Stabæk to livsviktige kamper. Hjemme på Nadderud onsdag og borte mot Aalesund søndag skal årets sesong avgjøres. Blir det eliteserien eller 1. divisjon i 2019?

Vistnes understreker at klubben ikke stenger pressen ute fra treningen.

Intervju med Jon Tunold  

Ikke utestengt

– Det er kun forbud mot fotografering og filming. Men det er fortsatt lov til å filme og fotografere fra oppvarmingen. Spillere og trenere vil også stille opp til intervjuer etter treningene, sier Vistnes.

– Betyr det at journalister blir stengt ute fra treningene?

– Nei, det gjør det ikke. Vi ønsker ikke å vise bort noen. Men jeg håper at pressen viser forståelse for det valget vi har tatt i denne omgang, og at de er så disiplinerte at de overholder forbudet. Dette forbudet vil ikke stå for evig og alltid.

– Hvem er det som har tatt denne avgjørelsen?

– Det er noe som hele klubben står bak, men i hovedsak er det den sportslige avdelingen som ønsker det, sier Oddbjørn Vistnes.

LES OGSÅ: Stabæk-talent skal prøvespille for Inter

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.