Stor "girl power-faktor"

Damene Solfrid Bøe og Ulrika Dalen kom hoppende glade mot mål, og ble møtt av Høvik Jogg sin premieutdeler.

Damene Solfrid Bøe og Ulrika Dalen kom hoppende glade mot mål, og ble møtt av Høvik Jogg sin premieutdeler. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Stemningen var magisk fra start til mål da Jentebølgen igjen ble arrangert i Bærum.

DEL

Les alt innhold på Budstikka.no – 99 kr for to måneder.

Energisk zumba til oppvarming og en mental kick-off tale rett før start satte standard da Jentebølgen på Høvikodden gikk av stabelen i dag.Flere større og mindre grupper hadde meldt seg på med kreative effekter som kjennetegn. Damene fra Stena Line så ut til å ha fått spinat fra "Skipper'n", slik de tilsynelatende trippet full av krefter over mållinjen.

SE BILDESERIE HER

- Dette var veldig morsomt. Det var fantastisk løype i nydelige omgivelser. Dette er noe alle kan være med på, sier Ulrika Dalen fra Eiksmarka.

Glede

Målområdet flommet over av smil og latter. Initiativtager Anne Kristoffersen var veldig fornøyd med gjennomføringen.

-  Jeg er veldig heldig som har fått være med på dette. Det å være i aktivitet i naturen er kjempeflott. Det er ikke så viktig om du løper eller går. Det viktigeste er at damene kjenner bevegelsesgleden, sier en rørt Kristoffersen fra Bevisst Aktiv.

Sammen med Høvik Jogg og Bislett Alliansen skapte de noe som etter all sansynlighet vil bli en årlig begivenhet på Høvikodden.

- Dette var morro for meg, siden det er første gang på lenge vi arrangerer Jentebølgen her i Bærum. Dette arrangementet skal vi fortsette med, sier Kristoffersen.
 

Artikkeltags