Bærum måtte gi tapt mot Nidaros Jets, selv om det så lovende ut ved pause, da de lyseblå ledet 39-35. Etter kampen ville ikke Bærum-trener Lars Gunnar Sønsteby lege skylden på dommerne, men at de ikke gjorde det enkelt for spillerne, var han ikke i tvil om.

– Det er ikke dommernes skyld at vi taper kampen, men samtidig synes jeg ikke de dømte noen god kamp i dag. Det var umulig for spillerne å vite hva slags linje dommerne lå  på, for det varierte hele tiden. Da blir spillerne passive og avventende, sier Sønsteby, og fortsetter:

– Jeg pratet litt med Nidaros sin trener etter kampen, og han var helt enig i at dømmingen var varierende.

Drømmetreff fra Davis

Men der hvor det glapp for Bærum søndag, spesielt i andre halvdel av kampen, var under kurven. Mens laget fra Trondheim tok godt vare på sine muligheter, ble det mange brente sjanser for Bærums del.

– Vi var for dårlig under kurven i dag, og måtte belage oss på skudd fra distanse. Riktignok traff vi ganske godt på disse, men som trener er det ikke der du vil sette spillet, sier Sønsteby.

LES OGSÅ: Maktdemonstrasjon av Loo Djo Yele

Men en som virkelig traff var Flavien Davis. Med tre sekunder igjen av tredje periode, var han tvunget til å sende avgårde et skudd fra midtbanen, og amerikaneren maktet det kunststykket å sende ballen rett i kurven!

Til tross for tapet, henger Bærum med i toppen av tabellen. Nå gjenstår en kamp før de tar juleferie.

– Vi har igjen Centrum Tigers, med seier der, er vi med i kampen om sluttspillplass, påpeker Bærum-treneren.

Les flere sportsnyheter fra Budstikka.no her