HASLUM - DRAMMEN 28-26 (15-9)

- Det var klasseforskjell. Det var egentlig som jeg hadde forventet, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno,

Haslum ledet 15-9 etter 1. omgang i møtet med Drammen.

Erlend Mamelund ble Haslums toppscorer med ni mål.

Etter hvilen rullerte Haslum-bossen mer på laget. Hjemmelaget vant tilslutt med to - 28-26.

– Nå begynner de virkelige testene
 

Etter en kamp som ser jevnere ut på papiret enn hva den var gleder Haslums profil seg til det som nå venter laget fra Bærum.

– Hittil har vi bare møtt lag fra midten og ned på tabellen, det er nå de virkelige testene begynner. Neste helg mot Bækkelaget blir en tøff kamp, så da får vi se hvor vi står, sier dagens bestemann, Erlend Mamelund.

Han var ikke veldig fornøyd med kampen, tross seier, og syns kampen blir rotete og at det er en annen som fortjener bestemannsprisen.

– Trond (Tjemsland) fortjener denne i dag. Han sto bra i mål, men de fleste ser på hvor mange mål man scorer, så da blir det sånn, fortsetter han.

Neste helg møter Haslum altså Bækkelaget, som ikke har startet så bra. De ligger på en foreløpig åttendeplass i eliteserien.


I toppen

Mamelund er ikke i tvil om hvor Haslum er akkurat nå.

– Vi spiller god håndball og er et av de beste lagene i Norge. I dag spiller vi bra i 50 minutter, før det blir veldig dårlig de siste syv.

Også trener Tom-Eirik Skarpsno er enig i hvordan dagens toppscorer oppsummerer kampen.

– Ja, vi er i en klasse over Drammen, og det hadde vi vel forventet. Vi er klart best i 45 minutter, også slipper vi til noen av de yngre gutta, og da sliter vi litt, men det er forventet, sier en fornøyd Skarpsno.

– Nå må vi fortsette, og hvis vi skal trekke flere tilskuere når vi får ny hall må vi fortsette å spille god håndball. Vi starter en jobb allerede i morgen også får vi se. Vi har en jobb og det er å fortsette å vinne håndballkamper, avslutter Skarpsno.