Haslum - Fyllingen 26-39

- Det er klart at det er mitt ansvar, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno etter at han forsøkte å ta kjappeste veien til garderoben etter ydmykelsen hjemme i Nadderudhallen onsdag kveld.

For Haslum-treneren hadde god grunn til å gremmes etter giganedturen på hjemmebane. Dårligere plasserte Fyllingen ga Haslum en håndballeksjon de sjelden har fått.

- Jeg har aldri vært med på å tape så mye i hele mitt liv. Det var en ny opplevelse, sier Skarpsno.

Slakter spillerne og seg selv

- Hva er det som skjer? Fyllingen er et lag dere skal slå?

- Vi har alle marginer i mot. Vi er dårlige i alle spillets faser. Alle spillerne står til stryk, og vi på benken står sikkert til stryk vi også, innrømmer treneren.

- Vi mister hodet litt når vi misser på så mange muligheter. Vi burde ledet med seks, syv mål, men alt går i mot og akkurat hvorfor er litt vanskelig å si, sier han.

Ikke på nett bakover

Hjemmelaget sviktet i alle spillets faser, og med 39 baklengsmål, var ikke forsvarskjempe Erlend Mamelund mye stolt av innsatsen.

- Det er for dårlig. Ingen av oss leverer. Vi kommer galt ut og brenner mange muligheter. Vi blir stresset av det, sier Erlend Mamelund som scoret også fem mål.

- Vi er ikke på nett bakover. Vi slipper inn 39 mål. Det holder ikke, sier den tidligere landslagsspilleren.

- Dere har et ungt mannskap. Tror du det er en av årsakene til at dere av og til varierer resultatmessig?

- Det er ikke noe jeg tror, det er noe jeg vet. Slik er idretten. Nå har vi spilt fem gode kamper på rad. Denne kampen var en nedtur. Sånn er det, sier Mamelund.