- Dette var årsbeste. Spesielt 1. omgang synes jeg var veldig bra, kommenterer Tom-Eirik Skarpsno.

Haslum-treneren smilte fra øre til øre etter at Haslum hadde hatt full kontroll på Elverum og tatt en knallsterk seier hjemme i Nadderudhallen onsdag.

- Dette var først og fremst virkelig moro. Jeg vet nesten ikke hva som skjedde, jeg, smiler Skarpsno og fortsetter mer alvorlig: 

- Det svinger litt. Jeg synes vi legger grunnlaget med veldig bra forsvarsspill i 1. omgang. Da er det forskjell på lagene. I  2. omgang er det litt mer av og på. Men vi maler på. Det er mange spillere som tar ansvar. Og det er gledelig å se at det er stor fremgang på mange ting.

Superstjernen på benken

Haslum startet med lagets største stjerne, Erlend Mamelund, på innbytterbenken i begynnelsen av kampen. Likevel tok hjemmelaget umiddelbart kontroll.

- Det har faktisk vært bedre for oss den siste tiden å spille med Erlend i forsvar. Det handler om å finne den rette balansen i forhold til Erlend og til laget.

Istedet tok andre ansvar. Anders Røe ble Haslums toppscorer med ti mål.

- Anders Røe var fantastisk. Jeg er ttrolig stolt av Anders som gjør en veldig bra kamp.

I tillegg stengte Trond Tjemsland Haslums mål i perioder. Målvakten ble også kåret til kampens beste spiller av en jury.

- Han redder de viktige ballene. Det er litt typisk ham. 

Tok igjen Elverum

Med onsdagens seier er Haslum á poeng med Elverum og nummer tre på tabellen i eliteserien. Skarpsno har tidligere uttalt at Haslums nye mannskap må forventes å variere en del i prestasjonene i år. Nå ser det ut til at laget er mer stabile.

- Vi er stabile i den forstand at vi har gjort tre-fire bra kamper i det siste. Samtidig vet vi hvor fort det snur.

FYLDIG REFERAT HASLUM-ELVERUM:

Live Blog Haslum - Elverum
(Bla deg ned til under annonsen for å følge kampen)