BÆKKELAGET - HASLUM 29-28

Erlend Mamelund sendte Haslum i føringen 0-1 i 1. omgang i eliteseriekampen i håndball. Det var også eneste gang i 1. omgang hvor gjestene ledet. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele omgangen og stillingen ved pause var 13-11 til Bækkelaget.

I åpningen av 2. omgang rykket hjemmelaget litt ifra. Haslum var på det meste seks mål bak – 18-12 da det var spilt fire minutter av omgangen.  Da August Baskår Pedersen satte inn 23-24 etter drøyt 19 minutters spill hadde Haslum snudd kampen.

Avslutningen av kampen ble ultra-spennende. Med 49 sekunder igjen av kampen tok Bækkelaget ledelsen 29-28 ved Anders Tverdal.

Haslum tok timeout og mobiliserte alt for å få en utlikning. Det klarte de imidlertid ikke. Dermed ble det første tap siden serieåpningen mot Fyllingen for Haslum som hadde vunnet fire på rad.

- Mye rot

- Dårlig greier, oppsummerer femmålsscorer Erlend Mamelund.

- Det var veldig rotete. Vi er ikke veldig gode i dag vi heller. Det varierer veldig og vi gjorde for mye sløve feil, sier han og fortsetter:

- Vi spilte bra i en periode fra 40 til 55 minutter. Da hadde vi to matchballer hvor vi ikke klarer å sette dem i mål. Vi kunne vært tre foran og da hadde det vært avgjort. avgjort.

Istedet var det altså hjemmelaget som vippet kampen sin vei.

- Det var mye rot mot slutten, sukker Erlend Mamelund.