Jeg har samtaler med forskjellige klubber, men ingen har kommet så langt som Stabæk, sier amerikaneren til The Province.

Treneren er for tiden i Roma, hvor han besøker sin sønn Michael Bradley - som spiller for AS Roma. Torsdag ble det klart at Bradley takket nei til den kanadiske klubben Vancouver Whitecaps.

Jeg var interessert, men for meg er Europa neste steg, sier Bradley.

– Veldig bra person

Han er en veldig bra person. Han har masse erfaring, og han ga et veldig godt inntrykk, sier Stabæk-leder Espen Moe.

Det var tidligere i år at klubben hadde et møte med 55-åringen Bob Bradley, som er høyaktuell som ny Stabæk-trenerer etter Petter Belsvik. Klubbens spanske juniortrener Antoni Ordinas Pou er også aktuell som Stabæk-trener.

Bradley er definitivt en rutinert og dyktig herremann. Men med den CV-en, skulle vel det bare mangle, sier Moe om Bradley som blant annet har vært landslagstrener både for USA og Egypt.

– Men jeg ønsker ikke å referere de samtalene vi hadde med ham. Det var innledende samtaler, og vi er i en prosess med flere kandidater. Vi er ikke kommet i mål med noen, sier Stabæk-lederen.

– Hvordan har egentlig Stabæk råd til å eventuelt hente inn en så rutinert trener? Vil ikke han bli veldig dyr?

– Uansett hvem som blir trener for Stabæk, så kommer vi ikke til å rokke med vårt budsjett for 2014. Vi kommer til å kjøre en konservativ og tøff linje når det gjelder økonomien fremover.

Overrasket

At Bradley i det hele tatt vurderer Stabæk, overrasker også Stabæk-lederen.

Ja, jeg må innrømme at jeg er litt overrasket. Men jeg er også overrasket over at det er veldig mange kjente trenere som har henvendt seg til oss. Jeg så ikke helt det komme, sier Moe.

– Men det er veldig hyggelig at folk ser på Stabæk som en spennende klubb, sier Moe som ikke ønsker å gå ut med navn på de trenerne som har henvendt seg til Stabæk.