Skip to main content

Solskjær jakter på Bærum-spiller

PRØVESPILTE: Marius Lundemo spilte for Molde mot Liverpool onsdag.

Onsdag forsterker Bærums-spilleren Marius Lundemo (17) Molde i mesterligakampen for juniorer mot Liverpool på Aker stadion.

– Det blir kjempegøy, sier en spent Marius Lundemo.

Ifølge Bærum-trener Morten Tandberg har Molde holdt øye med Sandvika-gutten en god stund.

Og da den 17 år unge midtbanespilleren scoret to mål mot Molde 2 på Aker stadion i 2. divisjonskampen i sommer, med Molde-trener Ole Gunnar Solskjær og klubbens speider/talentutvikler Petter Rudi på tribunen, var de høye Molde-herrene imponert.

– Jeg pleier aldri å uttale meg om enkeltspillere. Men vi hadde ikke invitert Marius om han ikke er en god spiller som kan forsterke laget vårt, forteller Rudi.

Ifølge UEFAs (det europeiske fotballforbundet) bestemmelser for mesterligaen for juniorer kan et lag hente inn opp til to hospitanter.

Les flere nyheter om Bærum fotball her

Pasningsfot

Bærums-trener Tandberg er stolt over invitasjonen til Lundemo og Bærum.

– Han debuterte på A-laget i fjor. I år har han slitt litt med skader. Men på de fem siste kampene han har spilt på A-laget, har han scoret fem fra sin sentrale midtbaneposisjon. Marius har en god pasningsfot, er en god avslutter, er fysisk sterk, er rask, er blitt en duellspiller og ikke minst en målscorer, forteller Tandberg.

– Jeg har lyst til å leve av fotballen en dag. Men akkurat det er det litt vanskelig å snakke om, sier Bærums-spilleren og Liverpool-supporteren.

Les mer om Bærum Sportsklubb

Fra Sandvika til Østfold?

En annen Bærum-spiller som er i kikkerten til klubber på øverste nivå i Norge, er Sebastian Troupe. Denne uken trener 19-åringen med Fredrikstad.

Troupe dro fra seriekamp med Bærum lørdag til trening med eliteserie-laget allerede mandag.

– Også Fredrikstad har hatt Sebastian «på radar» over tid. Når han nå må sone for tre gule kort i lørdagens bortekamp mot Raufoss, passer dette godt både for ham og klubben, forteller Bærums-trener Morten Tandberg.

– Sebastian har en ekstrem backfysikk. Med 4,6 sekunder på 40 meter er han blant de raskeste fotballspillerne her i landet, legger treneren til.

Allerede som 16-åring var Troupe invitert til å trene med Vålerenga og Lillestrøm

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.