Skip to main content

Snakk om ekte politisk samarbeid

MDG-politiker Nikki Schei scorer i Bærum kommunes første kamp i Stabæks partnercup.

I valgkampen er de konkurrenter, men fredag var de på lag. Bærums beste menn og kvinner, forsterket med Jan Åge Fjørtoft, ga alt i Stabæks partnercup.

Morten Skauge (H) var spillende manager for Bærum kommunes fotballag.

-Vi hadde litt flaks med den siste signeringen og fikk en proff fotballspiller fra Skottland (Markus Fjørtoft). Vi fikk ham inn i overgangsvinduets siste time, fleiper Høyre-politiker Morten Skauge.

Morten Skauge (H) viser frem rykket i Bærum kommunes kamp mot T&G Elektro.

Han er spillende manager for Bærum kommune, som også fikk med seg tidligere landslagskjempe Jan Åge Fjørtoft. Skauge røpet på forhånd at det lå an til å bli kamp om spissplassen mellom Fjørtoft og Nikki Schei (MDG).

-Jeg har jo vært toppscorer de to siste årene! Men det blir nok tøffere med Fjørtoft på laget. Jeg skal gjøre mitt aller beste, lovet Schei og la humrende til at det ikke bare kunne være Høyre-folk på laget, men at det var bra med en blokkuavhengig, kreativ midtbanespiller som ser muligheter.

Skauge forteller at Bærums lag tapte alle de tre kampene i fjor, men at han scoret to mål mot et lag med to eliteseriespillere på laget og lever godt og lenge på det.

Tidligere Stabæk-spiller Jan Åge Fjørtoft gjorde et aldri så lite comeback da han spilte for Bærum kommune i Stabæks partnercup fredag.

På samme lag

-Jeg synes det er veldig sporty at vi har fått representanter fra flere partier til å stille opp. Pensjonistpartiet stiller, det er veldig sporty. Kjedelig at det ikke passet for Arbeiderpartiet, men Kjell Maartmann-Moe meldte at han er overbevist om at han hadde scoret hat-trick, så de er med oss i ånden, sier Skauge.

Disse stilte for Bærum kommune foruten superhospitantene Jan Åge og Markus Fjørtoft, Eirik Lindstrøm og Matthias Weseth: Signe Bakke Johannessen (MDG), Nikki Schei (MDG), Kjell Ole Heggland (Pp), Torbjørn Espelien (Frp), Mikkel Mørch Sollie (Ungdomsrådet), Sebastian Otterhals (H) og Morten Skauge (H).

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.