Skip to main content

Skarpsno: – Vi er ikke gode nok offensivt

Haslum lå kun to poeng bak Arendal før lagene søndag møttes i Nadderudhallen. Men bortelaget ble for sterke for Sebastian Barthold og Haslum.
Haslum lå kun to poeng bak Arendal før lagene søndag møttes i Nadderudhallen. Men bortelaget ble for sterke for Sebastian Barthold og Haslum.

(Haslum - Arendal 17-18) Lagene fulgte hverandre som erteris gjennom store deler av kampen, men Arendal ble for sterke da det dro seg til mot slutten.

Haslum hadde muligheten til å komme likt med Arendal på tabellen, men sørlendingene viste hvorfor de kjemper i teten.

Med ti sekunder igjen av kampen sto det 17-18 på måltavla, og Haslum vant ballen ved eget mål. Magnus Søndenå satte fart og fyrte av. Men Arendals keeper gjorde som han hadde gjort gjennom hele kampen, og stengte buret.

– Jeg hadde veldig troen på slutten, da vi tok dem igjen ned til ett mål. Men de spilte veldig lenge siste angrepet uten å gå på mål, så det minimerte tiden vår veldig, sier Søndenå.

Haslum var raskest ut av startblokken, men Arendal slapp dem aldri av syne.

En veldig våken Trond Tjemsland var i de første tjue minuttene det viktigste skillet mellom de to lagene. Men mot slutten av andre omgang kom bortelaget seg foran, godt hjulpet av to Haslum-utvisninger. Ingen av lagene stresset den ansvarlige for å ajourføre måltavlen, og første omgang endte 8-10.

– Forsvarsspillet er suverent , mener Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

Angrepsspillet var det derimot verre med.

– Vi er ikke gode nok offensivt per dags dato, og det må vi bare erkjenne, sier treneren.

Les også: Russisk motstand for Haslum

Andre omgang begynte i samme spor som den første, med et friskt hjemmelag og en svært våken Tjemsland. Drøye seks minutter ut i omgangen utlignet Anders Røe for Halsum, men Arendal svarte raskt.

Lagene lå og vippet med maks ett mål i forskjell helt frem til det 24. spilleminutt. Da satte Arendal opp trykket, og fikk for første gang i kampen en tremålsledelse.

Ett minutt før slutt reduserte Haslum til 17-18 på straffekast, men gjestene maktet å holde stand. Kampen endte dermed 17-18.

Selv om det ble tap, og Halsum nå etter syv kamper ligger fire poeng bak ledende Arendal, mener Søndenå det ikke er noen krise.

– Det er en lang sesong, så det er ikke noe vits i å grave seg ned etter dette, sier kantspilleren.

Les flere sportssaker fra Budstikka her.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.