Skip to main content

Sist vant Stabæk 13-2. I dag ble Ullern for sterke

TETT: Ullern tok ledelsen, men Stabæk slo tilbake.
TETT: Ullern tok ledelsen, men Stabæk slo tilbake.

Stabæks bandyherrer tapte mot Ullern.

ULLERN - STABÆK 4-2

2. juledag er bandyens høytidsdag i Norge, og Stabæk hadde tatt turen til Ullern for å jakte sin sjette strake seier i eliteserien.

Ullern lå før kampen på en 3. plass på tabellen, mens Stabæk hadde 2. plassen. Forholdene var mildt sagt ufyselige og Høviks kamp mot Hamar ble avlyst grunnet det dårlige været.

I lagenes første oppgjør denne sesongen endte det med en knusende 13-2-seier til Stabæk. I tirsdagens oppgjør endte det med Ullern-seier 4-2.

Stabæks trener Anders Christensen mener det var greit kampen ble spilt, til tross for mye vann på banen.

– Jeg synes ikke det var noe problem å spille. Spillet blir jo helt annerledes, men det var ikke uforsvarlig.

Tapet var Stabæks andre for sesongen.

– Det ble en krig i 90 minutter som vi ikke klarte å vinne. Det er bittert, men sånn er det. Vi må lære av det og bli bedre på å spille sånne kamper. Vi må bli bedre på å behrske sånn type føre. Vi gjorde mye bra i 1. omgang. Vi bestemte oss i pausen for å slå langt, men også tørre å spille litt. Det er mulig at det ble litt vanskeligere forhold i 2. omgang, og da ble vi nesten straffet for å prøve å spille. Ullern gjorde det også godt og skal ha honnør for en bra match, sier Christensen.

LES MER: Stabæk med storseier i sesongpremieren

Etter en start der ingen av lagene tok grep om kampen fikk Ullern corner etter 11 minutter. Nicolai Pedersen smalt til på pasning fra Simen Stockinger og ballen føk i nettet til 1-0 for hjemmelaget.

Stabæk produserte ikke all verdens til sjanser, og et frislag fra toppscorer Bjørn Buskqvist etter 28 minutter var mye av beholdningen den første halvtimen.

LES MER: Null hull for keeper-reserven

Ullern hadde på sin side noen gode muligheter til å øke ledelsen, men Stabæk-keeper Aleksander Nygaard holdt stand.

Fem minutter før pause la Stabæks Axel Ringblom ballen inn foran mål. Der ventet Christian Randsborg som sikkert vippet ballen forbi keeper og i mål til 1-1.

Gjestene hadde fått blod på tann og etter 43 minutter sørget toppscorer Buskqvist for at Stabæk kunne gå til hvilen med ledelse 2-1.

Det var kun spilt fire minutter av 2. omgang da Ullern slo tilbake. Per Gustaf Andersson banket inn 2-2 over hodet på keeper Nygaard.

Etter 67 minutter kunne Ullern juble på ny. Stabæk maktet ikke klarere en corner og Andreas Sletta kranglet inn 3-2 for vertene.

Etter 86 minutter fikk Ullern frislag og det føk rett i nettet bak keeper Nygaard. Målscorer Daniel Zeilon. Dermed endte det med 4-2-seier til Ullern.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.